Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Real Madrid a pus ochii pe un fundaş român. În ce condiţii se poate face mutarea şocantă pentru fotbalul românesc

INCREDIBIL | Real Madrid a pus ochii pe un fundaş român.  În ce condiţii se poate face mutarea şocantă pentru fotbalul românesc

Real Madrid

Comentarii

Are 20 de ani şi ar putea ajunge la Real Madrid. Oricât de şocant ar suna şi oricât de puţin plauzibil ţi se pare, informaţia este prezentată de cotidianul MARCA în ediţia sa de astăzi.

Andrei Florin Raţiu joacă la Villarreal B şi s-a născut pe 20 iunie 1998. Fotbalistul şi-a început cariera la Andorra de Teruel, un club din zona Aragones.

A fost transferat de Villarreal unde joacă actualmente pentru echipa secundă a clubului, în a treia serie din Segunda Division B.

Titular de drept în echipa lui Miguel Álvarez, Raţiu a evoluat în acest sezon în 15 meciuri şi a marcat un gol.

Raţiu evoluează ca fundaş dreapta, iar Real Madrid este interesată de acoperirea acestei zone pentru echipa secundă a clubului, Real Madrid Castilla. Aşa se face că se interesează în această iarnă de transferul unui fundaş care cunoaşte bine campionatul şi nivelul ligii a treia unde evoluează şi echipa secundă a clubului blanco.

Afla mai multe despre: andrei raţiureal madrid 

viewscnt
Articole similare