Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Real Madrid a vrut să-l transfere pe Leo Messi. Cât a oferit Florentino Perez

Incredibil! Real Madrid a vrut să-l transfere pe Leo Messi. Cât a oferit Florentino Perez

Lionel Messi

Comentarii

Conform jurnalistului italian Gianluca Di Marzio, Real Madrid a încercat în 2013 transferul lui Leo Messi, marele star al rivalei, FC Barcelona.

În cartea sa Gran Hotel Calciomercato, Gianluca di Marzio susţine că Real Madrid a încercat să-l transfere pe starul rivalilor, Leo Messi.

Clubul madrilen se despărţise de Jose Mourinho şi oferea 250 de milioane de euro pentru super starul marii rivale, bani care în principiu, erau dedicaţi reconstrucţiei stadionului Santiago Bernabeu, susţine sursa citată.

”Nu vin la Real Madrid, vă pierdeţi timpul” le-ar fi transmis Leo Messi oficialilor madrileni.

Puyol: ”Sperăm că va continua cu noi pentru mult timp”

Carles Puyol, fostul căpitan al Barcelonei, este încrezător că Lionel Messi va rămâne la Barcelona, chiar dacă a fost la un pas să plece în această vară şi a amânat plecarea de pe Camp Nou cu un an.

"Ca orice alt fan, nu vreau ca Messi să plece, dar ăsta este fotbalul. Într-un final, a decis să rămână. Recent a zis că este motivat, că vrea să câştige şi sperăm că va continua cu noi şi în următorii ani", a declarat Puyol, potrivit goal.com.

Manchester City monitorizează situaţia lui Messi, după ce a fost la un pas să îl aducă pe starul argentinian în vară. Cu toate acestea, aşa cum a lăsat să se înţeleagă şi Puyol, o rămânere a lui Messi la Barcelona nu este ieşită din calcule.

Afla mai multe despre: leo messireal madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare