Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Ronaldo nu mai prinde TOP 10! Cum arată clasamentul celor mai valoroşi fotbalişti din lume după CM 2018

INCREDIBIL | Ronaldo nu mai prinde TOP 10! Cum arată clasamentul celor mai valoroşi fotbalişti din lume după CM 2018galerie foto

Campionate

Comentarii

Cristiano Ronaldo şi Robert Lewandowski sunt singurii doi jucători din TOP 20 a căror cotă de piaţă a scăzut în această vară, iar ultimele modificări îl scot pe starul portughez din TOP 10 cei mai valoroşi jucători din lume.

  • Transfermarkt actualizează constant cotele de piaţă luând în calcul mai mulţi factori şi estimează destul de exact valoarea de revânzare a fotbaliştilor. Evident, vârsta cântăreşte destul de mult în acest calcul, iar faptul că a ajuns la 33 de ani nu îl ajută prea mult pe CR7. Acesta e cotat acum la 100 de milioane de euro, cu 20 mai puţin decât la începutul anului.

Prima poziţie în top e împărţită de brazilianul Neymar (26 de ani) şi argentinianul Lionel Messi (31 de ani), ambii cotaţi la 180 de milioane de euro.

Patru jucători sunt la egalitate pe locul 3, cu cote de 150 de milioane de euro: Kylian Mbappe, Mohamed Salah, Harry Kane şi Kevin De Bruyne. Dacă Salah a avut un an de vis la Liverpool, ceilalţi trei au făcut un Campionat Mondial bun şi au jucat până în fazele finale.

Iată cum arată acum TOP 10 fotbalişti în funcţie de cota de piaţă.

Afla mai multe despre: top 10 fotbalisticei mai valorosi,  

viewscnt
Articole similare