Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL! S-a ales praful de omul pe care Liverpool plătea 45 de milioane de euro! Clubul îl lasă să plece gratis: ”E terminat”

INCREDIBIL! S-a ales praful de omul pe care Liverpool plătea 45 de milioane de euro! Clubul îl lasă să plece gratis: ”E terminat”galerie foto

Liverpool

Comentarii

Andy Carroll se află într-un moment extrem de complicat al carierei sale. Fotbalistul pentru care Liverpool plătea 45 de milioane de euro a ajuns la 30 de ani şi a fost anunţat de West Ham că nu i se va oferi prelungirea contractului, scadent în această vară.

Andy Carroll are probleme medicale şi urmează să se opereze la gleznă. Astfel, atacantul nu va mai putea juca în acest sezon pentru West Ham. Supăraţi de randamentul oferit de Carroll, dar şi de accidentările numeroase pe care le-a suferit, şefii lui West Ham au decis să-l lase să plece liber, la vară.

Liverpool - Porto, LIVE pe Telekom Sport 2, marţi, de la 22:00

Pe 31 ianuarie 2011, Liverpool plătea 45 de milioane de euro lui Newcastle pentru transferul lui Andy Carroll. Omul venea pentru a-l înlocui pe Fernando Torres, plecat la Chelsea pentru 60 de milioane de euro. Tot atunci, ”cormoranii” mai bifau o achiziţie: Luis Suarez.

La începutul acestui sezon, Andy Carroll n-a putut fi folosit timp de patru luni, tot din cauza unei probleme la gleznă.

E terminat. Clubul îl va lăsa să plece liber de contract. Nu vor să-i mai prelungească, mai ales că se accidentează mereu”, spun surse din cadrul clubului West Ham pentru presa din Anglia.

34 de goluri în 142 de meciuri a reuşit Carroll la West Ham

Afla mai multe despre: andy carrollliverpool 

viewscnt
Articole similare