Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Şefii Stelei nu l-au invitat pe Emeric Ienei la ceremonia de pe stadionul Ghencea: ”M-a surprins şi pe mine. Aş fi venit”

INCREDIBIL | Şefii Stelei nu l-au invitat pe Emeric Ienei la ceremonia de pe stadionul Ghencea: ”M-a surprins şi pe mine. Aş fi venit”

Fotbal intern

Comentarii

Emeric Ienei n-a fost invitat la ceremonia organizată de conducerea Stelei înainte de începutul lucrărilor de demolare a stadionului. Fostul mare antrenor al Stelei spune că a fost surprins neplăcut de această decizie.

Marţi, conducerea CSA Steaua a organizat o ceremonie prin care şi-a luat adio de la vechiul stadion, care urmează să fie dărâmat pentru a face loc noii arene. La eveniment au participat mai multe legende ale clubului, însă a lipsit antrenorul care a adus cel mai mare succes din istoria Stelei, Emeric Ienei.

Câştigătorul Cupei Campionilor Europeni spune că n-a primit niciun telefon din partea clubului şi a aflat mult prea târziu de eveniment. Ienei spune că ar fi fost dispus să străbată distanţa de la Oradea la Bucureşti pentru a-şi lua rămas bun de la arena pe care a cunoscut o mulţime de bucurii:

”M-a surprins şi pe mine că nu m-a anunţat nimeni că se dărâmă un stadion care a adus Stelei un rezultat extraordinar. Am jucat la inaugurarea stadionului într-un meci de old boys. Nu m-a sunat nimeni. Ieri am fost sunat de cineva din presă, dar era deja târziu, nu ştiam ce avea să se întâmple.

Am apucat să văd ceva din imagini, ce s-a dat la TV. Am fost emoţionat, am văzut jucătorii care au câştigat Cupa Campionilor. Aveau valoare atât în teren, cât şi în afara lui. Au câştigat o cupă fantastică, şi acum sunt echipe poate mai valoroase decât cea pe care am avut-o noi, care nu s-au bucurat de un asemenea trofeu. Dacă mă chemau, veneam. Nu puteam să refuz o asemenea invitaţie. Probabil s-au gândit că sunt prea departe de Bucureşti şi era greu să ajung la acest eveniment”, a declarat Emeric Ienei pentru Pro X.

Afla mai multe despre: csa steauastadion steauastadion ghenceaemeric ienei 

viewscnt
Articole similare