Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Şeful unui club din Liga 1 îl acuză pe Klaus Iohannis pentru dezastrul financiar de la echipă: ”Le-am explicat jucătorilor”

INCREDIBIL | Şeful unui club din Liga 1 îl acuză pe Klaus Iohannis pentru dezastrul financiar de la echipă: ”Le-am explicat jucătorilor”

Superliga

Comentarii

Ioan Mărginean susţine că problemele financiare de la Gaz Metan au fost provocate de Klaus Iohannis, care a promulgat mult prea târziu bugetul României pe 2019. Gaz Metan este susţinută financiar de Transgaz, compania de stat.

Gaz Metan Mediaş se confruntă cu grave probleme financiare şi clubul are restanţe către jucători. Ioan Mărginean, preşedintele lui Gaz Metan, susţine că situaţia a fost provocată de Klaus Iohannis, care a refuzat să promulge forma iniţială a bugetului, adoptată de Parlament. Bugetul a fost promulgat abia la jumătatea lunii martie.

”Având în vedere că bugetul consolidat a fost promulgat foarte târziu de către preşedintele Iohannis, toate firmele de stat consolidează bugetul şi îl aprobă după data de 20 mai. Le-am explicat jucătorilor, dar unora le dau dreptate, de exemplu lui Boubacar care vine din Guineea Bissau, care spune că nu înţelege. Şi atunci i-am spus că eu de 8 ori, în opt luni de zile, de când a venit la noi, i-am dat salariul mai repede. ”Îţi aminteşti că ţi-am dat pe data de 5 şi nu în data de 20? Tu ai calculat din 5 zilele, dar eu ţi l-am dat mai repede”. Eu nu am ce să fac cu banii, avem un buget consolidat şi e normal să le dăm banii băieţilor”, a declarat Ioan Mărginean pentru Telekom Sport.

Bugetul României pe 2019 a născut multe critici. Acesta ar fi trebuit să fie gata la finalul anului 2019, însă PSD l-a prezentat abia la mijlocul lunii februarie. Preşedintele Klaus Iohannis l-a atacat la Curtea Constituţională şi l-a retrimis în Parlament, care însă n-a făcut nicio modificare. Ulterior, la jumătatea lunii martie, Klaus Iohannis a fost nevoit să-l promulge aşa cum a fost votat iniţial în Parlament.

Afla mai multe despre: ioan margineangaz metan 

viewscnt
Articole similare