Experiențe împreună.
You are here:

INCREDIBIL | Sergiu i-a cerut lui Cătălin Moroşanu să-i cumpere o altă casă. Cum a reacţionat sportivul când a auzit

INCREDIBIL | Sergiu i-a cerut lui Cătălin Moroşanu să-i cumpere o altă casă. Cum a reacţionat sportivul când a auzit

Diverse

Comentarii

Sergiu Ion Ciobotariu, tânărul care şi-a vândut casa pe care Cătălin Moroşanu i-a cumpărat-o din donaţii, i-a cerut sportivului o altă locuinţă. S-a întâmplat înainte ca Sergiu să-şi vândă casa unor interlopi.

Sergiu Ion Ciobotariu a devenit cunoscut după ce, la începutul pandemiei, a fost surprins călare prin Iaşi. Oprit de polişti, acesta le-a transmis că merge la maternitate, la soţia sa, pentru a-i duce mâncare şi scutece pentru copil.

Sergiu avea o condiţie foarte modestă, locuia împreună cu familia într-o baracă dintr-un ghetou şi cazul a impresionat foarte mulţi oameni. Unul dintre ei a fost Cătălin Moroşanu, care a declanşat o strângere de fonduri pentru a-i cumpăra o casă şi a-i îmbunătăţi situaţia materială.

La aproape un an distanţă, Sergiu şi-a vândut casa unor interlopi şi şi-a cumpărat un automobil de lux. Echipa lui Cătălin Moroşanu se declară foarte dezamăgită şi susţine că, înainte să-şi vândă locuinţa primită, i-a cerut lui Cătălin Moroşanu să-i cumpere o casă mai aproape de ghetoul în care a locuit.

Sergiu Ion Ciobotariu i-a cerut lui Moroşanu să-i cumpere o altă casă

Cu mari eforturi şi pe valul entuziasmului declanşat, Cătălin Moroşanu i-a cumpărat lui Sergiu o casă, dotată cu tot ceea ce avea nevoie şi i-a lăsat în cont suma de 27.900 de lei, care să-l ajute să aibă un nou start în viaţă.

În plus, sportivul s-a folosit de cunoştinţele şi de celebritatea sa şi i-a găsit lui Sergiu şi un loc de muncă. Înainte de asta, tânărul din Iaşi îşi întreţinea familia din vânzarea de fier vechi. Însă noua viaţă l-a bulversat pe Sergiu. Acesta şi-a vândut unor interlopi casa primită, şi-a cumpărat un automobil de lux, a renunţat la locul de muncă şi a revenit la viaţa de dinainte.

Toată situaţia n-a ajuns la urechile lui Cătălin Moroşanu, care în această perioadă se află în Republica Dominicană, unde filmează un show de televiziune. Însă echipa sportivului a reacţionat şi s-a declarat foarte dezamăgită de situaţia în care a ajuns Sergiu Ciobotariu.

Membrii echipei lui Cătălin Moroşanu au dezvăluit că, înainte să-şi vândă casa, Sergiu i-a cerut sportivului o altă locuinţă, care să fie mai aproape de zona în care a trăit. Însă Moroşanu l-a refuzat.

”Deşi era lockdown, Cătălin a făcut toate eforturile necesare pentru că familia Ciobotariu să beneficieze de condiţiile unei vieţi normale. Timp de aproape două luni s-a implicat total în acest caz pentru ca toate lucrurile să fie puse la punct. Ulterior, a căutat să îi ofere un loc de muncă decent lui Sergiu, deşi era complicat deoarece acesta nu avea şcoală.

Pentru că a cerut un răgaz pentru a-şi aranja noua casă, în toamnă au apărut primele probleme când Sergiu nu s-a mai prezentat la niciunul dintre angajatorii cu care Cătălin discutase pentru locul de muncă. Asta după ce confirmase, iar ulterior şi-a închis telefonul. Au urmat tot felul de scuze şi explicaţii, iar cazul s-a repetat.

Ba chiar i-a transmis lui Cătălin că ar avea nevoie de o altă casă, mai aproape de ghetourile unde trăise până atunci. Evident, a fost refuzat.

Nu a ştiut şi nici nu ştie despre situaţia din prezent, aşa cum nu ştim nici noi exact ceea ce s-a întâmplat cu adevărat, însă suntem la fel de şocaţi şi dezamăgiţi de faptul că Sergiu a ales să trateze aşa o faptă bună. Suntem dezamăgiţi deoarece pune în pericol viitorul a 3 copii. 3 suflete care puteau să beneficieze de o viaţă normală şi educaţie pentru a nu trece prin aceleaşi greutăţi ca părinţii lor”, a transmis echipa lui Cătălin Moroşanu, prin intermediul unui comunicat oficial, citat de bzi.ro.

viewscnt
Articole similare
Unde e trofeul de aur roz? Ion Tiriac s-a "zgarcit" anul acesta FOTO