Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Suma minusculă pentru care Gigi Becali a pierdut un fotbalist de naţională. Patronul FCSB are toate motivele să regrete

Incredibil! Suma minusculă pentru care Gigi Becali a pierdut un fotbalist de naţională. Patronul FCSB are toate motivele să regrete

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (62 de ani) s-a zgârcit la bani şi a ratat un transfer care îi putea rezolva problemele de la FCSB. Este vorba despre Alexandru Albu (27 de ani), fotbalist chemat de Mirel Rădoi la echipa naţională a României recent. Becali l-a ratat pentru că n-a vrut să plătească o sumă minimă de transfer.

Becali l-a vrut pe Albu în vară, când căuta fundaş central pentru FCSB, dar n-a vrut să vireze 50.000 de euro în conturile Concordiei Chijana, echipă de care aparţinea fotbalistul care joacă acum la UTA. Astfel, roş-albaştrii au ratat transferul, iar acum patronul FCSB are motive să regrete.

Mirel Rădoi l-a convocat pe Alexandru Albu la naţionala României, în premieră. ”Nu sunt supărat că nu am ajuns la FCSB. Am ajuns la o echipă a fel de bună ca FCSB. M-a surprins convocarea, nu am ştiut ce să spun. Sper să şi intră şi să ajut echipa”, a declarat Alexandru Albu pentru as.ro.

Sursa citată scrie că UTA l-a împrumutat pe Alexandru Albu de la Concordia pentru 30.000 de euro, iar dacă vor dori transferul definitiv al acestuia vor trebui să scoată din buzunar 400.000 de euro, plus 50% dintr-un viitor transfer al acestuia, dar nu mai puţin de 200.000 de euro.

Afla mai multe despre: alexandru albuuta aradfcsbtransferratatgigi becali 

viewscnt
Articole similare