Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Super atacantul care a refuzat-o pe Real Madrid şochează: "Nu m-am dus, pentru că marcam 200 de goluri şi devenea plictisitor!"

INCREDIBIL | Super atacantul care a refuzat-o pe Real Madrid şochează: "Nu m-am dus, pentru că marcam 200 de goluri şi devenea plictisitor!"

Real Madrid

Comentarii

Considerat unul dintre cei mai buni atacanţi din istoria fotbalului, Gabriel Omar Batistuta a refuzat oferte avantajoase de la Real Madrid, Manchester United şi AC Milan, trei dintre forţele fotbalului european.


În cel mai bun moment al carierei sale, Gabriel Batistuta a fost vânat de marile forţe ale fotbalului european. Golurile marcate pe bandă rulantă pentru AC Fiorentina au atras atenţia unor grupări importante precum Real Madrid sau FC Barcelona.

Unul dintre cei mai buni marcator din istoria recentă a fotbalului mare, argentinianul a explicat într-un interviu acordat America Business Forum de ce a refuzat să meargă pe Santiago Bernabeu, iar afirmaţia este cu atât mai surprinzătoare: "Niciodată nu mi-a plăcut să fiu un lider, pentru că atunci când te transformi într-unul eşti marele responsabil atât pentru victoriile obţinute de echipă, cât şi pentru marile eşecuri. Mereu, fotbaliştii sunt trataţi ca produse. La Fiorentina, eram figura centrală şi, firesc, cluburi ca Real Madrid, Manchester United sau AC Milan au întrebat de mine. Am optat însă întotdeauna pentru Florenţa. Dacă aş fi plecat la Real Madrid când puteam să fac asta, marcam probabil 200 de goluri şi mă plictiseam. Acelaşi lucru mi s-ar fi întâmplat şi la AC Milan" a mărturisit cel supranumit "Bati-Gol".

Citeşte un articol despre cariera lui Gabriel Omar Batistuta pe site-ul www.telekomsport.ro şi află cum a ratat o mutare la FC Barcelona, cum i-a salvat cariera Marcelo Bielsa sau ce-şi dorea Batistuta să facă în viaţa sa, dacă nu ajungea fotbalist. Detalii picante şi mai puţin ştiute despre super golgheterul anilor '90, pe site-ul nostru în rubrica Premium.

Afla mai multe despre: gabriel batistuta 

viewscnt
Articole similare