Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Ţi-l mai aminteşti pe "Căpcăunul" Fabbiani? Antrenorul i-a spus că e "prea gras ca să joace". Cum a ajuns să arate

INCREDIBIL | Ţi-l mai aminteşti pe "Căpcăunul" Fabbiani? Antrenorul i-a spus că e "prea gras ca să joace". Cum a ajuns să arategalerie foto

Campionate

Comentarii

În 2007, Cristian Fabbiani ajungea în Liga 1, la CFR Cluj şi era considerat unul dintre cei mai buni străni care au trecut prin campionatul nostru, în ciuda faptului că se spunea despre el că are

Poreclit "Căpcăunul" din cauza aspectului fizic, Fabbiani a înscris 10 goluri în sezonul 2007-2008 al Ligii 1 şi a ajutat-o pe CFR să cucerească primul titlu de campioană din istorie.

A revenit rapid în fotbalul din America de Sud şi a jucat pentru echipe de tradiţie precum Newell's Old Boys sau River Plate, continuând însă să se lupte cu kilogramele în plus.

O situaţie care s-a agravat serios pe măsură ce Fabbiani s-a apropiat de finalul carierei. Iar ultima experienţă a atacantului, la clubul CD Universitario, din Panama, nu-i face deloc cinste acestuia.



Ajuns la 35 de ani, Fabbiani a semnat cu formaţia panameză în această vară, dar a plecat după doar două luni, deranjat de faptul că tehnicianul echipei îl considera "prea gras" ca să joace.

"Fabbiani s-a enervat pentru că antrenorul nu-l folosea pentru că ar fi prea gras!", notează presa din Panama, într-un articol în care explică motivele plecării atacantului argentinian de la CD Universitario.

Fabbiani a fost pus la un regim special, însă nu a reuşit să slăbească şi, sătul de modul în care era tratat, a decis să-şi rezilieze contractul.

Iată câteva imagini cu Fabbiani în tricoul celor de la CD Universitario, care pare cu câteva mărimi prea mic pentru vârful de 1,89 m.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fabbianifotocristian fabbiani 

viewscnt
Articole similare