Experiențe împreună.
You are here:

INCREDIBIL! Ţiriac, atacat la cinci minute după ce a fost ales preşedinte. "Lumea a fost forţată să voteze!"

INCREDIBIL! Ţiriac, atacat la cinci minute după ce a fost ales preşedinte. "Lumea a fost forţată să voteze!"galerie foto

Tenis

Comentarii

Marius Vecerdea, unul dintre contracandidaţii lui Ion Ţiriac pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, a contestat imediat alegerea fostului tenisman în cea mai mare funcţie de conducere a tenisului românesc.

Marius Vecerdea, preşedintele T.C Pamira Sibiu, dar şi candidat la preşedenţia Federaţiei Române de Tenis, a fost prezent a atacat dur alegerea lui Ion Ţiriac în funcţia de preşedinte. 
 
"Ca de obicei, şi de aceste adunări generale s-au desfăşurat într-o lipsă totală de transparenţă, pe de o parte, şi cu foarte multe nereguli cu referire la legaliotate. Cu siguranţă că instanţele se vor pronunţa din nou acestor fapte şi eu chiar am speranţa că există justiţie în România. Au fost foarte multe influenţe politice, se cunosc foarte multe dedesubturi, vor apărea la iveală în următoarele zile... vinerea trecută, în 14 iunie, cu patru zile înainte de această Adunare Generală, a fost pronunţată o altă sentinţă a Tribunalului Bucureşti, care a anulat cea de-a şasea Adunare Generală a FRT. Este un caz fără precedent nu numai în sportul românesc, în orice domeniu din România, în ceea ce priveşte mediul asociativ.
 
Nu-mi dau seama cum poate un tătuc, că aşa se vrea să fie, şi s-a văzut cum s-a votat astăzi, să calce peste lege şi să repare tot ce au făcut ultimele conduceri ale FRT. Culmea culmilor este că, şi s-a văzut din votul la vicepreşedinţi, că despre asta vorbim, că în bloc, toată fosta conducere a FRT, care a fost anulată de instanţele judecătoreşti din România, definitiv, să fie votată în bloc în spatele acestui tătuc.
 
Nu cred că poate să facă lumină domnul Ţiriac, doar pentru că se numeşte Ion Ţiriac. Lista candidaţilor la vicepreşedinţie, printre care şi eu, a fost aprobată în urma unei întâlniri secrete la MTS, ieri, şi de-abia astăzi au fost anunţate nume noi pe lista de candidaţi la vicepreşedinte. Preşedintele, tătucu... am înţeles cum vrea să voteze lumea sau cum este forţată să voteze lumea. Am înţeles. Dar la vicepreşedinţi, la echipa care stă în spate, au fost probleme foarte mari. În primul rând, prin faptul că multe nume au fost scoase iniţial de pe listă şi au fost introduse de urgenţă, în ultimul moment, de MTS, peste noapte. Mulţi dintre candidaţi nici nu au putut să ajungă aici, nu au ştiu, nu au putut să-şi prezinte nimic. E o lipsă totală de transparenţă", a declarat Vecerdea imediat după alegeri. 
 
Încă de acum o săptămână, Vecerdea a constat dur modul cum se vor desfăşura alegerile. 
 
„Există o sincopă în lege, care a fost lăsată intenţionat pentru a lăsa calea unor găşti să dicteze tot ce înseamnă în federaţiile sportive naţionale şi, deci, în aproape tot sportul românesc. Aceşti indivizi au acaparat FRT şi se caţără pe succesul Simonei Halep şi al naţionalei de fete a României."

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe