Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Un avocat din Egipt îi cere lui Ramos despăgubiri de un miliard de euro pentru accidentarea lui Salah: ”Am depus o plângere la FIFA”

INCREDIBIL | Un avocat din Egipt îi cere lui Ramos despăgubiri de un miliard de euro pentru accidentarea lui Salah: ”Am depus o plângere la FIFA”
Comentarii

Bassem Wahba, un avocat egiptean, spune că a pregătit un dosar pe care l-a trimis la FIFA şi în care îi va cere lui Sergio Ramos despăgubiri de un miliard de euro pentru accidentarea pe care i-a provocat-o lui Mohamed Salah, în finala Ligii Campionilor.

Povestea accidentării lui Salah în finala Ligii Campionilor i-a o întorsură mai puţin obişnuită pentru fotbal. Bassem Wahba, un avocat din Egipt, s-a înfuriat când a văzut cum l-a accidentat Ramos pe Salah. Drept urmare, vrea să-i ceară despăgubiri de un miliarde de euro. Wahba susţine că Ramos l-a accidentat intenţionat pe Salah şi trebuie să plătească pentru asta:

”Ramos l-a accidentat intenţionat pe Salah şi ar trebui pedepsit pentru faptele sale. Am făcut un dosar şi am depus o plângere la FIFA. Voi cere compensaţii, care pot atinge un miliarde de euro, pentru daune psihice şi fizice provocate lui Salah şi poporului egiptean”, a declarat Bassem Wahba pentru televiziunea Sada El-Balad, din Egipt.

Mohamed Salah s-a accidentat în minutul 30 al finalei Real Madrid - Liverpool 2-0, după un duel cu Sergio Ramos. Ligamentul umărului stâng i-a fost afectat şi prezenţa sa la Cupa Mondială este incertă. Atacantul lui Liverpool este privit ca un adevărat erou în ţara natală, Egipt, pe care a reuşit să o califice la Cupa Mondială.

Afla mai multe despre: bassem wahbamohamed salahsergio ramosliga campionilor 

viewscnt
Articole similare