Experiențe împreună.
You are here:

INCREDIBIL | Un băiat de 14 ani a fost dezbrăcat în autobuz de trei ultraşi. Pasagerii n-au intervenit

INCREDIBIL | Un băiat de 14 ani a fost dezbrăcat în autobuz de trei ultraşi. Pasagerii n-au intervenit

Campionate

Comentarii

Un tânăr în vârstă de 14 ani a fost dezbrăcat de mai mulţi ultraşi, într-un autobuz din Sofia. Niciunul dintre pasageri n-au sărit în ajutorul băiatului.

Scene revoltătoare în capitala Bulgariei. Un copil în vârstă de 14 ani a fost dezbrăcat de tricou de trei tineri, într-un autobuz din Sofia. Potrivit Sportal.bg, băiatul purta un tricou cu însemnele lui ŢSKA Sofia, astfel că există bănuiala că agresorii erau suporteri ai echipelor rivale.

Incredibilă a fost şi reacţia călătorilor. Niciunul dintre pasageri n-a sărit în ajutorul tânărului, deşi acesta striga disperat ”Nu, nu, te rog, te rog!” La un moment dat, o femeie i-a cerut şoferului de autobuz să oprească, însă acesta a strigat că ”aşa este în Bulgaria” şi a continuat drumuk. Totuşi, la următoarea staţia n-a deschis uşile şi un pasager a sunat la 112, dar agresorii, despre care se spune că ar avea în jur de 20 de ani, au început să lovească uşa autobuzului cu picioarele şi cu pumnii.

Nici reacţia poliştilor n-a fost mai presus. Aceştia i-au transmis tânărului că trebuie să meargă să depună o plângere la poliţie, însoţit de un părinte sau un tutore. Site-ul Sportal.bg mai scrie că băiatul a declarat ulterior că agresorii i-au luat tricoul şi l-au ameninţat.

Ziariştii bulgari mai scriu că tânărul agresat este din mediul rural şi se îndrepta spre casă în momentul în care a fost agresat.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe