Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL! Un club din Bundesliga a transferat definitiv un jucător după doar patru meciuri

INCREDIBIL! Un club din Bundesliga a transferat definitiv un jucător după doar patru meciuri

Bundesliga

Comentarii

Odată cu introducerea fair play-ului financiar de către UEFA, cluburile de fotbal au încercat să găsească tot felul de metode pentru a fenta regulile stabilite de forul continental. Un nou caz s-a întâmplat în Bundesliga.

Dawid Kownacki (22 de ani) a fost împrumutat în această vară de Fortuna Dusseldorf de la Sampdoria, nemţii fiind obligaţi să îl cumpere pe polonez odată ce acesta va juca de patru ori pentru club. 

Chiar dacă nu este un titular de bază la formaţia din Bundesliga, Kownacki a bifat cele patru apariţii şi astfel transferul său la Dusseldorf a devenit unul permanent. El are contract cu Fortuna până în 2023, iar nemţii vor trebui să plătească 7,5 milioane de euro celor de la Sampdoria.

CLAUZA STRANIE DIN CONTRACTUL LUI MBAPPE

Kylian Mbappe a fost împrumutat de Paris Saint-Germain de la Monaco în vara lui 2017 cu o clauză stranie, cel puţin la prime vedere, în contractul său. Transferul lui Mbappe urma să devină definitiv în cazul în care PSG nu retrograda în Ligue 2. La finalul sezonului PSG a câştigat titlul, iar Mbappe a devenit definitiv jucătorul parizienilor. Astfel de tertipur sunt tot mai practicate în fotbalul european pentru a extinde perioada plăţilor sumelor de transfer pe cât mai mulţi ani fiscali. 

Afla mai multe despre: bundesliga 

viewscnt
Articole similare