Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil! Un fost căpitan de la Rapid îşi caută echipă pe internet: "Jucător liber, pentru mai multe detalii dă-mi mesaj"

Incredibil! Un fost căpitan de la Rapid îşi caută echipă pe internet: "Jucător liber, pentru mai multe detalii dă-mi mesaj"galerie foto

Fotbal

Comentarii

În urma cu mai mulţi ani era unul dintre cei mai promiţători jucători din România şi era considerat o soluţie de viitor pentru echipa naţională. A fost căpitan la Rapid, dar totul s-a dus de râpă odată cu falimentul clubului, iar acum a ajuns să îşi caute echipă pe internet.

Este vorba despre Nicolae Vasile (24 de ani), fost fundaş stânga la Rapid, care a jucat pentru giuleşteni atât în Liga a 2-a, cât şi în Liga 1 şi chiar a ajuns să poarte pe braţ banderola clubului la care a crescut. 

Într-un "story" pus pe aplicaţia Whats App, cel poreclit "Nicky" a anunţat că îşi caută echipă. El a pus o trimitere către un material video de pe YouTube în care i se pot vedea calităţile şi a spus că este liber de contract, joacă pe poziţia de fundaş stânga, iar pentru mai multe detalii să i se trimită mesaj. 

  • 600.000 de euro era cota lui Nicolae Vasile în 2013, potrivit transfermarkt.com 
  • 65 de meciuri a jucat Nicolae Vasile pentru Rapid, în perioada 2012-2016

Nicolae Vasile, fost căpitan la Rapid, îşi caută echipă pe internet

În anul 2012, Vasile a fost promovat la prima echipă a Rapidului şi nu doar că i-a luat numărul unei foste legende din Giuleşti, Vladimir Bozovic, dar a devenit jucător de bază pentru Rapid. Decăderea fotbalistului a venit odată cu falimentul Rapidului, în 2016. Vasile şi-a încercat norocul în Finlanda, la Kemi Kings, dar a fost dat afară după doar şase luni în care a avut şi probleme medicale. 

A urmat o altă aventură scurtă, de şase luni, în ligile inferioare din Spania, la Arandina. În 2018, Vasile a semnat cu Sant Julia, din Andorra, club pentru care a evoluat până în vara anului trecut, iar de atunci nu şi-a mai găsit niciun angajament. 

Cotat acum la 150.000 de euro, Vasile îşi încearcă norocul pe internet pentru un nou contract.

Afla mai multe despre: nicolae vasilerapid 

viewscnt
Articole similare