Experiențe împreună.
You are here:

Incredibil! Un jucător de la FCSB dă de pământ cu Gigi Becali: "E foarte dificil din cauza lui. Să lase antrenorul să-şi facă treaba!"

Incredibil! Un jucător de la FCSB dă de pământ cu Gigi Becali: "E foarte dificil din cauza lui. Să lase antrenorul să-şi facă treaba!"

FCSB

Comentarii

Mijlocaşul Mihai Roman, fotbalist aflat sub contract cu FCSB, a vorbit fără menajamente despre situaţia de la vicecampioana en titre a Ligii 1, după împrumutul la FC Botoşani.

Deşi a fost unul dintre preferaţii lui Gigi Becali, Roman nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume în ceea ce-l priveşte pe patronul FCSB-ului.

"E foarte dificil ce se întâmplă acolo, mai ales prin prisma patronului. Acolo, dacă ai pierdut un meci se schimbă toate liniile şi cred că din această cauză o să le fie foarte greu. Până nu o să înţeleagă că trebuie continuitate şi lăsat un antrenor să îşi facă treaba, eu cred că nu o să reuşească", a declarat Mihai Roman.

Cedat sub formă de împrumut până la finalul acestui sezon la echipa căreia Gigi Becali i-a plătit 400.000 de euro în schimbul său în urmă cu un an, Mihai Roman nu concepe să revină la FCSB. "Nu cred, nicio şansă!", spune mijlocaşul în vârstă de 34 de ani.

În cariera sa, Roman a evoluat în Liga 1 la FC Braşov (2008-2010), Rapid Bucureşti (2010-2013), FC Botoşani (2016-2018) şi FCSB (2018-2019).

  • "A plâns de bucurie când a văzut că avem încredere în el. E şi foarte credincios, iar la mine omul credincios poate să nu joace fotbal. Îl ţin acolo să sfinţească terenul cu ghetele lui. Cine e credincios vreau să fie la mine în echipă, rugaciunea lui face cât 17 goluri ale lui Messi", spunea, în trecut, Gigi Becali cu referire la Mihai Roman.

Tunul dat de Gigi Becali, patronul de la FCSB

Gigi Becali este în continuare unul dintre cei mai mari proprietari de terenuri din Bucureşti şi Ilfov, deşi în ultimul deceniu suprafaţa pe care o deţine s-a redus foarte mult.

Patronul FCSB este recunoscut pentru faptul că şi-a construit averea prin activitatea pe care a avut-o în domeniul imobiliar. Mai precis, în tranzacţiile cu terenuri. În momentul în care a intrat în Parlamentul Europei, în iunie 2009, Gigi Becali trecea în declaraţia de avere suprafeţe care însumau nu mai puţin de 373 de hectare, în Bucureşti şi Ilfov.

Omul de afaceri susţinea că a dobândit aceste terenuri încă din anul 1991, atât prin contracte de vânzare-cumpărare, cât şi prin achiziţionarea unor drepturi litigioase. Între timp, potrivit Business Magazin, suprafeţele pe care acum le deţine Gigi Becali s-au redus la aproximativ 140 de hectare.

Cu toate acestea, Gigi Becali rămâne unul dintre cei mai mari proprietari de terenuri din Bucureşti şi Ilfov. Potrivit Forbes, patronul FCSB deţine în prezent o avere de 4-500 de milioane de euro.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

viewscnt
Articole similare
FOTO Ea este femeia care i-a sucit mintile lui Ion Tiriac. La 81 de ani, omul de afaceri traieste...