Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Un jucător de la Gent îl distruge pe Răzvan Marin: ”Am jucat contra lui, nu merită atâţia bani de la Ajax”

INCREDIBIL | Un jucător de la Gent îl distruge pe Răzvan Marin: ”Am jucat contra lui, nu merită atâţia bani de la Ajax”

Stranieri

Comentarii

Vadis Odjidja-Ofoe, mijlocaş central la Gent, este de părere că Răzvan Marin nu este un jucător de 12 milioane de euro - suma e care o va primi Standard de la Ajax pentru transferul internaţionalului român.

Vadis Odjidja a fost întrebat despre transferul lui Răzvan Marin la Ajax şi răspunsul n-a fost deloc fair-play. Mijlocaşul lui Gent spune că a jucat împotriva lui Marin şi n-a fost deloc impresionat. Drept urmare, nu crede că merită cele 12 milioane de euro plătit de Ajax lui Standard Liege pentru transferul său:

”12 milioane de euro pentru Marin? Nu, nu pot să înţeleg asta. Dacă ştii că au plătit deja 10 milioane pentru Bande van Mechelen, da, poţi să înţelegi. Când am jucat împotriva lui am văzut că nu are nimic special [...] De asemenea, nu aş fi plătit 75 de milioane de euro pentru Frenkie De Jong (n.r. jucător vândut de Ajax la FC Barcelona). Dar se pare că aşa este fotbalul. De Jong este super bun. Va fi foarte greu pentru Marin să-l înlocuiască”, a declarat Vadis Odjidja, citat de voetbalprimeur.be.

În vârstă de 30 de ani, Vadis Odjidja-Ofoe este legitimat la Gent, unde joacă din vara lui 2018. A început fotbalul la juniorii lui Gent, a trecut apoi la juniorii lui Anderlecht, a debutat la seniorii lui Anderlecht şi apoi a jucat pentru Hamburg, Club Brugge, Norwich, Rotherham, Legia Varşovia şi Olympiacos.

Afla mai multe despre: vadis odjidjarazvan marin 

viewscnt
Articole similare