Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Un jucător refuzat de Gigi Becali a fost cumpărat de un club din Premier League pentru o sumă record. Putea veni la FCSB pentru doar un milion de euro

INCREDIBIL | Un jucător refuzat de Gigi Becali a fost cumpărat de un club din Premier League pentru o sumă record. Putea veni la FCSB pentru doar un milion de eurogalerie foto

Campionate

Comentarii

Aston Villa a plătit o sumă record în istoria clubului pentru Wesley Moraes, atacant pe care Mirel Rădoi a vrut să-l aducă la FCSB, când era antrenor acolo. Nou-promovata în Premier League a plătit 22 de milioane de lire pentru transferul de la Club Brugge.

Revenită în Premier League, Aston Villa se întăreşte pentru un sezon ce se anunţă extrem de dificil. Echipă din Birmingham a realizat al treila transfer al verii după ce a plătit 22 de milioane de lire sterline pentru Wesley Moraes, de la Club Brugge. Suma este un record în istoria clubului. Vechiul record data din 2011, când Darren Bent a fost cumpărat cu 18 milioane de lire sterline. Înainte de a-l cumpăra pe Wesley, Aston Villa reuşise să-i legitimeze pe Jota şi Anwar El Ghazi.

În vârstă de 22 de ani, Wesley Moraes a fost dorit şi de Newcastle. În ultimul sezon a avut 48 de apariţii pentru Brugge, a reuşit 10 assist-uri şi a marcat 17 goluri. Două dintre ele au fost în grupele Champions League. În prezent, atacantul brazilian este cotat la 20 de milioane de euro.



Rădoi a vrut să-l aducă la FCSB. Costa doar un milion de euro



Interesant este că Mirel Rădoi a vrut să-l aducă la FCSB, în perioada în care antrena acolo. S-a întâmplat în sezonul 2015-2016, după turul II al Ligii Campionilor, când FCSB a întâlnit-o pe Trencin. Wesley Moraes avea atunci 18 ani şi l-a impresionat pe actualul selecţioner al României U21. FCSB s-a calificat atunci mai departe, după ce a învins cu 2-0 în deplasare şi a pierdut cu 3-2 pe National Arena.

Wesley Moraes a fost în acea dublă unul dintre cei mai buni jucători ai lui Trecin şi FCSB s-a interesat de el imediat după manşa secundă. Cel care l-a remarcat a fost Mirel Rădoi - care o pregătea atunci pe FCSB - şi au existat negocieri. Însă Gigi Becali n-a avut încredere să plătească aproximativ un milion de euro, suma pe care a cerut-o Trencin. Până la urmă, atacantul brazilian a fost transferat la Club Brugge, după numai 6 luni de la discuţiile purtate cu FCSB. Belgienii au plătit un milion de euro şi acum au încasat aproape 25 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: wesley moraesaston villa 

viewscnt
Articole similare