Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Un mare antrenor din Premier League, ofertă şoc din China. Salariul propus este FABULOS!

INCREDIBIL | Un mare antrenor din Premier League, ofertă şoc din China. Salariul propus este FABULOS!

Premier League

Comentarii

Chinezii nu se joacă! După ce au demonstrat că pot transfera în Super Liga Chineză jucători valoroşi din Europa pe bani foarte mulţi şi salarii aproape indecente, se pare că a venit şi rândul antrenorilor.

În prima ligă din China, pe lângă Cosmin Olăroiu şi Dan Petrescu se află şi alţi antrenori cu nume, foarte bine plătiţi. Roger Schmidt, fostul tehnician de la Leverkusen, Chris Coleman (fostul selecţioner al Ţării Galilor), Vitor Pereira, Paulo Sousa, Jordy Cruyff, Bernd Schuster sau Fabio Cannavaro sunt doar câteva dintre numele importante care antrenează în China în acest moment.

Lor li s-ar putea alătura un alt nume foarte important. După plecarea lui Manuel Pellegrini la West Ham United, Super Liga Chineză şi-a pierdut cel mai greu nume din rândul antrenorilor. Tot din Anglia ar urma să vină un nume poate şi mai important.

Cel puţin asta scrie presa engleză, care anunţă ca Tianjin Quanjian ar urma să-l schimbe pe Paolo Sousa cu Rafael Benitez, actualul tehnician de la Newcastle. Benitez nu este în cele mai bune relaţii cu Mike Ashley, patronul echipei, şi în ciuda sprijinului fanilor "coţofenelor" ar fi decis să părăsească echipa.

Spaniolul a împlinit miracolul salvării în sezonul trecut, dar deşi i s-au promis investiţii în acest an, Ashley nu şi-a onorat promisiunea. Tianjin vrea să profite de situaţie şi îl ademeneşte pe fostul tehnician de la Liverpool şi Real Madrid cu un salariu uluitor: 33 de milioane de euro pe an, aproape 100 de milioane de euro pentru trei sezoane!

La Tianjin Quanjian, Rafa Benitez ar urma să-i antreneze pe Alexandre Pato şi Anthony Modeste, iar formaţia chineză i-ar fi promis că în sezonul viitor va aduce încă doi jucători foarte valoroşi. 

Afla mai multe despre: rafa benitezpremier leaguenewcastlesuper liga chinezaoferta 

viewscnt
Articole similare