Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL! Valencia vrea să-şi schimbe antrenorul, dar nu are bani să-l dea afară. Cine este favorit să-l înlocuiască

INCREDIBIL! Valencia vrea să-şi schimbe antrenorul, dar nu are bani să-l dea afară. Cine este favorit să-l înlocuiască

La Liga

Comentarii

Valencia are 16 puncte după 17 meciuri, dar situaţia financiară dificilă, împiedică schimbarea antrenorului Javi Gracia

Cel mai slab start de sezon din 1982 încoace, iar Valencia este pe cale să renunţe la Javi Gracia. Doar că, situaţia financiară a clubului, îngreunează procedura.

Javi Gracia are o clauză de 2 milioane de euro în cazul în care va fi destitituit din iniţiativa clubului. Oficialii levantini vor să renunţe la serviciile sale, după ce Valencia a bifat doar trei victorii în primele 17 etape de campionat, dar se văd obligaţi să-l mai păstreze în funcţie, din cauza situaţiei financiare complicate a clubului.

Aflată la un singur punct de retrogradare şi cu un joc foarte modest, Valencia va renunţa foarte probabil în curând la Javi Gracia. ”Preşedintele Anil Murthy va găsi o soluţie în următoarele zile” scrie presa spaniolă, care anunţă că fostul mare jucător de la Real Madrid, Michel Gonzalez, are cele mai mare şanse să preia formaţia levantină.

Cu datorii foarte mari, clubul de pe Mestalla a renunţat în vară la mai mulţi jucători importanţi, care costau clubul mulţi bani.

Astfel, Rodrigo, Ferran Torres, Kondogbia şi Coquelin au fost vânduţi, iar Valencia a încasat 75 de milioane de euro. Dani Parejo, Cristiano Piccini, Ezequeiel Garay au părăsit de asemenea echipa, în timp ce lui Jaume Costa sau Alessandro Florenzi nu le-au mai fost prelungite împrumuturile.

La capitolul achiziţii, Valencia nu a mutat absolut deloc. La prima echipă au ajuns doar fotbaliştii care fuseseră împrumutaţi la alte cluburi în stagiunea trecută. 

Afla mai multe despre: valenciajavi graciamichel 

viewscnt
Articole similare