Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibila Sheriff Tiraspol! Moldovenii sunt la un pas de grupele UCL. Primul 11 al adversarilor valorează 87 de milioane de euro!

Incredibila Sheriff Tiraspol! Moldovenii sunt la un pas de grupele UCL. Primul 11 al adversarilor valorează 87 de milioane de euro!
Comentarii

Sheriff Tiraspol pare la un pas de grupele UEFA Champions League, după victoria cu scorul de 3-0 în faţa lui Dinamo Zagreb.

Sheriff Tiraspol a învins-o fără drept de apel pe Dinamo Zagreb, scor 3-0, în partida tur.

Adama Traore (26 de ani)  a făcut spectacol în duelul cu Dinamo Zagreb şi a marcat de două ori în poarta lui Livakovic, un portar curtat de mai multe echipe din Premier League. Dimitris Kolovos, fotbalist pe care Panathinaikos l-a pus pe liber, a marcat şi el din pasa lui Yansane, iar moldovenii sunt la un pas de grupele UEFA Champions League.

Sheriff Tiraspol este la un pas de grupele UEFA Champions League, după ce a câştigat clar cu Dinamo Zagreb. Asta, la scurt timp după ce campioana din Moldova a eliminat-o pe Steaua Roşie Belgrad.

Performanţa echipei lui Yuriy Vernydub este cu atât mai mare cu cât primul 11 aliniat de Dinamo Zagreb valorează nu mai puţin de 87 de milioane de euro! Un 11 în care Orsic, Livakovic, Petkovic, Majer sau Ivanusec au cote de piaţă mai mari de 10 milioane de euro! Toţi, au fost titulari în deplasarea de la Sheriff Tiraspol.

11-le de start al lui Dinamo Zagreb în partida cu Sheriff şi cotele de piaţă potrivit transfermarkt: Livakovic (15 milioane euro) - Ristovski (2.5), Theophile (4), Peric (4.5), Franjic (3.5)- Jakic (4) - Ivanusec (13.5), Majer (13) , Misic (3) , Orsic (12) - Petkovic (12)

Tot lotul lui Dinamo Zagreb este cotat la peste 130 de milioane de euro!

Rezultatele serii:

FC Salzburg - Brondby IF  2-1

Au marcat: Adeyemi '56, Aaronson '90 / Uhre '4

Şerif Tiraspol - Dinamo Zagreb  3-0

Au marcat: Adama Traore '45+1, '80, Kolovos '54

AS Monaco - Şahtior Doneţk  0-1

A marcat: Pedrinho '19

Partidele Benfica - PSV Eindhoven, Malmo - Ludogoreţ şi Young Boys - Ferencvaros au loc miercuri.

Afla mai multe despre: sheriff tiraspol 

viewscnt
Articole similare