Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

InCRedibilul Ronaldo! Portughezul, primul fotbalist din lume care reuşeşte asta! Continuă lupta pentru Gheata de Aur VIDEO

InCRedibilul Ronaldo! Portughezul, primul fotbalist din lume care reuşeşte asta! Continuă lupta pentru Gheata de Aur VIDEO

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo a marcat ambele goluri ale campioanei Italiei în victoria cu Lazio, iar Juventus este tot mai aproape de un nou titlu.

Juventus - Lazio 2-1. La fel de bine, caseta meciului putea înregistra ca rezultat final, următoarele date: Cristiano Ronaldo - Lazio Roma: 2-1. A fost meciul lui Cristiano, cel care îşi continuă drumul spre Gheata de Aur 2020.

Portughezul a devenit în urma acestui derby, primul jucator din istorie care marcheaza cel putin 50 de goluri in Serie A, La Liga si Premier League, cele mai puternice campionate de fotbal din lume.

Mai mult, super starul fotbalului mondial devine fotbalistul care atinge cel mai rapid 50 de goluri în campionatul italian, doborând recordul deţinut de Andrei Shevchenko (50 de goluri în 61 de meciuri, faţă de 50 goluri în 68 de meciuri).

Iar contribuţia lui Cristiano Ronaldo nu se opreşte aici. Pentru prima dată în istoria sa, Juventus marchează de cel puţin două ori în 11 meciuri consecutive din Serie A, CR7 fiind omul decisiv în acest record unic în istoria clubului.

Mai sunt patru etape în Serie A, iar Cristiano continuă să spere că poate câştiga Gheata de Aur. Portughezul are la fel de multe goluri ca şi adversarul său de aseară, Ciro Immobile şi ameninţă supremaţia polonezului.

Are 30 de goluri în Serie A şi mai are nevoie de încă patru în patru meciuri pentru a-l egala pe Robert Lewandowski, cel care părea de neajuns. Immobile are şi el 30 de reuşite, Werner are 28, iar Leo Messi doar 22.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare