Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incursiune în viaţa de familie a lui Alin Petrache: De 5 X tată

Incursiune în viaţa de familie a lui Alin Petrache: De 5 X tatăgalerie foto

Rugby

Comentarii

Preşedintele Federaţiei de Rugby dezvăluie că Pandemia de Coronavirus a adus şi ceva bun pentru familia sa: a petrecut foarte mult timp cu cei 5 copii. Au făcut teme, au pictat şi a încercat să îi înveţe sportul la care el a avut performanţe.

În ultimele luni, fostul căpitan al naţionalei  „stejarilor” şi-a petrecut timpul între drumurile la noul stadion de rugby Arcul de Triumf aflat în construcţie, orele de educaţie fizică militară pe care le predă şi familia sa.

Alin Petrache recunoaşte că viaţa cu cinci copii în Pandemie este grea, dar şi frumoasă! Cea mai mare dintre fete, Daria, mai are puţin şi împlineşte 18 ani, iar mezinul familiei, Iacob, are 2 ani şi jumătate. Tensiunile între cei mici au fost inerente.

”Ne-am jucat, am pictat, ei şi-au făcut temele pentru şcoala online. E ca un concediu numai că a fost un concediu prelungit. Trebuie să stai de fiecare şi fiecare are partea lui, cu cât cresc mai mult, cu atât îşi doreşte fiecare în parte timpul petrecut cu el. Şi atunci intervin geloziile” - Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby.

”Vă daţi seama câte caiete avem?”

Alin se amuză când povesteşte cum decurge o zi din viaţa lui alături de mezinul familiei şi cei 4 copii care fac şcoală online.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

” Îţi dai seama câte tablete avem, îţi dai seama câte caiete pregătim, îţi dai seama câte birouri sunt în casă, toată lumea face şcoală” - Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby.

Toţi copiii lui fac sport

Deşi a practicat sport la nivel de performanţă, şeful de la rugby, nu le cere copiilor săi acelaşi lucru. Cu toate acestea, cei mici sunt pasionaţi de baschet, atletism şi gimnastică, pe care le practică.

” Fac foarte multe sporturi ceea ce este un lucru extrem de important şi bun pentru sănătatea lor” - Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby.



 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alin petrache 

viewscnt
Articole similare