Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îndepărtat de la clubul din Superligă, antrenorul vrea să revină pe teren: ”Mă reactivez ca jucător”. De ce ia în calcul această decizie

Îndepărtat de la clubul din Superligă, antrenorul vrea să revină pe teren: ”Mă reactivez ca jucător”. De ce ia în calcul această decizie

Superliga

Comentarii

Un antrenor care a activat până în urmă cu puţin timp la un club din Superligă ar lua în calcul o revenire în iarbă, iar vârsta îl ajută. A împlinit 37 de ani, fiind mai tânăr decât unii jucători aflaţi încă în activitate, precum, spre exemplu, Cristiano Ronaldo.

Îndepărtat de la clubul din Superligă, antrenorul vrea să revină pe teren: ”Mă reactivez ca jucător”. Este mai tânăr decât Cristiano Ronaldo

Andrei Prepeliţă a fost până de curând antrenor la FC Argeş, dar a fost îndepărtat cu scandal de la echipă, în locul său fiind adus Marius Croitoru. 

Totuşi, acesta este pregătit de o decizie importantă în cariera sa. Ar lua în calcul reactivarea ca jucător de fotbal.

Motivul are legătură cu regulamentul riguros în vigoare referitor la antrenorii din Superligă.

Concret, Prepeliţă a fost sancţionat de Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal cu o suspendare de patru etape şi amendat cu 6.800 de lei deoarece a avut un comportament de antrenor principal la FC Argeş, deşi nu deţine Licenţa Pro.

Astfel, Andrei Prepeliţă a dezvăluit că mai poate sta pe unei echipe doar dacă s-ar reapuca de cariera de jucător.

”În ultima perioadă, am fost cu trei-patru echipe în negocieri. Din păcate, pe final, această decizie cu cele patru etape de suspendare m-a dat puţin înapoi.

Acum mai mult mă concentrez pe relaţia mea cu avocaţii, să vedem cum reuşim să contracarăm această decizie a Comisiei de Disciplină.

M-am aflat în discuţii avansate, dar nu ştiu ce club şi-ar asuma responsabilitatea să pună un antrenor care este suspendat patru etape. Mai exista o singură variantă… să mă reactivez ca jucător, să pot să stau pe bancă”, a declarat Prepeliţă, conform Antena Sport.

Ca jucător, Andrei Prepeliţă a evoluat la Unirea Slobozia, FC Argeş, Universitatea Craiova, FCSB, Ludogorets, Rostov, şi Concordia Chiajna. 

S-a retras în ianuarie 2021, de la FC Argeş, echipă pe care a continuat să o conducă din postura de antrenor, până în octombrie 2022, post ocupat în moementul de faţă de Marius Croitoru.

Totuşi, dacă Prepeliţă se gândeşte să se reactiveze ca jucător, ar avea toate şansele să o facă. Abia a împlinit 37 de ani, fiind astfel mai tânăr decât unii jucător aflaţi încă în activitate, precum Cristiano Ronaldo sau Luka Modric.

Afla mai multe despre: fc argesprepelitasuperliga 

viewscnt
Articole similare