Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Indiciu despre următoarea destinaţie a lui Messi!? Unde şi-a cumpărat starul argentinian o locuinţă de lux

Indiciu despre următoarea destinaţie a lui Messi!? Unde şi-a cumpărat starul argentinian o locuinţă de lux

Transferuri

Comentarii

Messi mai are doar două luni de contract cu Barcelona, iar viitorul său rămâne în continuare incert. Însă, o achiziţie făcută de acesta ar putea oferi un indiciu despre următoarea sa destinaţie.

Messi mai are doar două luni de contract pe Camp Nou, iar Barcelona tremură. Acesta declarase vara trecută că doreşte să părăsească clubul, dar, după ce nu a fost lăsat să plece, a mai rămas pentru încă un sezon, posibil ultimul.

Dacă Barca şi-ar fi vândut legendarul jucător vara trecută, ar fi putut încasa o sumă considerabilă pentru acesta. Însă, dacă Messi nu îşi prelungeşte contractul, va fi liber să părăsească Camp Nou, pe gratis.

Indiciu despre următoarea destinaţie a lui Messi!?

Mai multe posibile destinaţii au fost vehiculate. City sau PSG ar fi fost singurele echipe europene care şi-ar fi putut permite un astfel de transfer, iar varianta surpriză ar fi fost Inter Miami, nouă echipă din MLS, patronată de David Beckham.

Însă, dacă varianta din Statele Unite părea de domeniul fantasticului înainte, acum a fost dezvăluit că Messi şi-a cumpărat un apartament luxos în Miami. Această achiziţie ar putea fi însă una de viitor, fiind posibil ca Messi să mai rămână în Europa câţiva ani, înainte de a merge la Inter.

Conform Miami Herald, tatăl lui Messi a fost cel care s-a ocupat de achiziţionarea apartamentului. Acesta spunea vara trecută, în legătură cu viitorul fiului său, că acesta va mai petrece două sezoane, fie la Barcelona, fie altundeva, înainte de a merge în capitala Floridei. Astfel, Messi la Inter Miami pare să prindă contur.

Video cu locuinţa

Afla mai multe despre: lionel messitransfer messiinter miami 

viewscnt
Articole similare