Experiențe împreună.
You are here:

Individul care a bătut cu sălbăticie o fată este campion MMA. În prezent ispăşeşte o condamnare de 8 ani şi patru luni de închisoare

Individul care a bătut cu sălbăticie o fată este campion MMA. În prezent ispăşeşte o condamnare de 8 ani şi patru luni de închisoare

Diverse

Bătăuşul Szentgyorgyi Petru Ionuţ este luptător MMA, campion la Kempo şi a fost filmat în timp ce stâlceşte în bătaie o tânără, pe un drum din Dej, scriu cei de la Antena 1.

Szentgyorgyi Petru Ionuţ a fost filmat în timp ce stâlceşte în bătaie o tânără, pe un drum din Dej. Fata este bătută sălbatic de tânăr, lovită cu pumnii şi picioarele, în timp ce îl imploră, în lacrimi, să o ierte şi să se oprească.
 
Conform sursei citate, Szentgyorgyi Petru Ionuţ a fost trimis în judecată, în 2017, alături de alte persoane, sub acuzaţia de tentativă de omor şi a fost condamnat la o pedeapsă record de 8 ani şi patru luni de închisoare, cu executare.
 
Instanţa a respins cererea apărătorilor acestuia de schimbare a încadrării juridice, din tentativă de omor în lovire şi alte violenţe, şi l-a condamnat pe Szentgyorgyi Petru Ionuţ la 8 ani de închisoare, cu executare, pentru bătaia aplicată proprietarului unei turme de oi şi unui cioban.
 
De asemenea, judecătorii clujeni au reţinut concursul de infracţiuni între fapta mai sus menţionată şi o condamnare la 1 an pentru constituirea unui grup infracţional organizat, contopind astfel pedepsele ajungându-se la pedeapsa finală de 8 ani şi 4 luni de închisoare, cu executare.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta