Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INEDIT | A ratat un meci pentru că a fost muşcat de mână de un leu

INEDIT | A ratat un meci pentru că a fost muşcat de mână de un leu

Rugby

Comentarii

Internaţionalul galez al echipei de rugby Ospreys, Scott Baldwin, a ratat meciul cu formaţia sud-africană Cheetahs, din competiţia Pro14, deoarece a fost muşcat de mână de un leu, a anunţat antrenorul Steve Tandy.

Incidentul a avut loc în timpul unei vizite a echipei la rezervaţia privată Weltevrede Game Lodge, situată la 35 de kilometri de Bloemfontein. Baldwin a fost muşcat după ce a ignorant aventismentele angajaţilor de a nu încerca să se apropie şi să întindă mâna către lei.

“A existat un incident cu un leu. A fost o prostie din partea lui Scott şi are mare noroc. Ni s-a spus la ce distanţă să stăm. Nu ştiu ce spectacol cu animale sălbatice a văzut Scott în care poţi să mângâi un leu pe cap ca şi cum ar fi o pisicuţă. Probabil este una din cele mai stupide situaţii în care am fost vreodată, însă din fericire Scott este în regulă. Sperăm că în următoarele două săptămâni îşi va relua antrenamentele”, a spus Tandy

Lui Baldwin i s-au aplicat câteva puncte de sutură, a adăugat tehnicianul.

Ospreys a fost învinsă de Cheetahs cu scorul de 44-23, în partida disputată la Bloemfontein, în etapa a cincea a competiţiei. În etapa următoare, la 7 octombrie, Ospreys va întâlni echipa galeză Scarlets.

Afla mai multe despre: international galezospreysmuscat de manaleuscott baldwinpro14anglia 

viewscnt
Articole similare