Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INEDIT! De ce stropeşte Manchester United gazonul cu USTUROI înainte de meciul cu Liverpool! "Miroase de la jumătate de milă!"

INEDIT! De ce stropeşte Manchester United gazonul cu USTUROI înainte de meciul cu Liverpool! "Miroase de la jumătate de milă!"

Premier League

Comentarii

Stadioanele din Anglia sunt în general recunoscute pentru calitatea impecabilă a gazonului, iar Old Trafford reprezintă cu siguranţă un etalon pentru orice club de pe Glob.

"Teatrul Viselor" se pregăteşte să găzduiască un nou meci memorabil, Manchester United - Liverpool, partidă ce va fi transmisă în direct de Telekom Sport 2, iar Sky Sports dezvăluie unul din secretele diavolilor.

În urmă cu un deceniu, gazonul de pe Old Trafford era unul cu probleme, însă în prezent calitatea suprafeţei de joc e impecabilă.

Conform sursei citate, administratorii arenei din Manchester stropesc gazonul cu usturoi pentru că această legumă îndepărtează paraziţii care atacau rădăcina ierbii. United nu e singurul club din Premier League care apelează la această metodă, fiind deja comună în Anglia în ultimii ani.



"Metoda este folostă cu regularitate, dar provoacă un miros puternic în interiorul stadionului şi poate fi simţit de la o jumătate de milă dacă bate vântul. Dar va dispărea până când echipa lui Jurgen Klopp va ajunge", notează Sky Sports.

Afla mai multe despre: usturoimanchesterliverpool 

viewscnt
Articole similare