Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INEDIT | FC Botoşani va fi oaspete pe propriul stadion: ”Nu avem orgolii”. Cum s-a ajuns într-o astfel de situaţie

INEDIT | FC Botoşani va fi oaspete pe propriul stadion: ”Nu avem orgolii”. Cum s-a ajuns într-o astfel de situaţie

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi îşi schimbă suprafaţa de joc şi îşi joacă meciurile pe stadionul din Botoşani, lucru care în această etapă va produce o situaţie inedită. FC Botoşani va juca pe teren propriu un meci în care va fi oaspete.

FC Botoşani va fi oaspete în propria ”casă”. Oficialii clubului au fost de acord cu cererea celor de la Poli Iaşi să le ”împrumute” stadionul, deoarece pe arena din Copou se înlocuieşte gazonul. Însă, în această etapă, Poli Iaşi trebuie să joace ”acasă” cu FC Botoşani.

Marius Croitoru spune că situaţia nu-l incomodează, ba dimpotriva, le va oferi celor de la Iaşi toate privilegiile pe care le au gazdele:

”(Veţi fi oaspeţi în propria casă, nu e ciudat?) Nu, este un derby al nostru, al Moldovei, dar numai pe teren. Am dat dovadă că cei care se ocupă de această echipă sunt nişte oameni integri şi cu destulă minte, şi atâta timp cât s-a apelat şi a fost nevoie de acest lucru, am răspuns afirmativ. Nu avem orgolii, nu avem absolut nimic cu cei de la Iaşi. Noi suntem oaspeţi, tratăm echipa Iaşiului ca echipa gazdă, ne vom schimba în vestiarul oaspeţilor, pentru că aşa este normal”, a declarat Marius Croitoru.

Afla mai multe despre: marius croitoru 

viewscnt
Articole similare