Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INEDIT | Real Madrid va juca meciul din Cupa Spaniei pe un alt continent. În ce oraş va debuta Solari şi cum s-a ajuns la această situaţie

INEDIT | Real Madrid va juca meciul din Cupa Spaniei pe un alt continent. În ce oraş va debuta Solari şi cum s-a ajuns la această situaţiegalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid o va întâlni, astăzi, în Cupa Regelui pe UD Melilla, echipă aflată în liga a treia spaniolă. Chiar dacă meciul pare o formalitate pentru madrileni, acesta va avea totuşi ceva aparte.

La primul său meci pe banca lui Real Madrid, Santiago Solari va conduce echipa într-o partidă de cupă contra celor de la UD Melilla. Cele două echipe se întâlnesc pentru prima dată în istorie într-un meci cu totul şi cu totul special, care se va disputa pe un alt continent: Africa.

Povestea Melilla

Melilla este un oraş şi o comunitate autonomă a Spaniei, situată pe coasta de nord a Africii, în regiunea Rif, la graniţa cu Maroc. Este parte a Spaniei încă din anul 1497, având în prezent o populaţie de aproximativ 86,000 de oameni.

Union Deportivo Melilla, numele complet al clubului, îşi dispută meciurile de acasă pe Estadio Municipal Álvarez Claro, numit astfel în memoria lui Rafael Álvarez Claro, fost primar al oraşului şi preşedinte al clubului. Stadionul are o capacitate de 10.000 de locuri şi se află la doar cinci minute distanţă de aeroport.

Totuşi, Melilla nu este singura echipă aflată în această situaţie. Asociación Deportiva Ceuta este o altă grupare spaniolă care îşi disputa meciurile de acasă pe continentul african. Clubul a fost, însă, desfiinţat în anul 2012.

Real Madrid a triumfat ultima dată în Cupa Spaniei în 2014, după o finală cu marea rivală, Barcelona.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: real madridafricamelilla 

viewscnt
Articole similare