Experiențe împreună.
You are here:

INFERN la FCSB! Lovitură teribilă primită de Becali pe piaţa transferurilor. Un nou jucător se răzbună pe Becali şi semnează cu o mare rivală din Liga I

INFERN la FCSB! Lovitură teribilă primită de Becali pe piaţa transferurilor. Un nou jucător se răzbună pe Becali şi semnează cu o mare rivală din Liga I

FCSB

Comentarii

FCSB traversează o perioadă extrem de slabă, iar acum Gigi Becali a început să-şi pregătească echipa pentru sezonul următor.

Din 2015 n-a mai luat FCSB campionatul. În urmă cu cinci ani, cu Gâlcă pe banca tehnică, echipa patronată de Gigi Becali s-a impus în cele trei competiţii interne, Liga I, Cupa României şi Cupa Ligii, însă antrenorul n-a fost păstrat la echipă.

A fost adus Mirel Rădoi, care, însă, n-a impresionat şi în locul actualului selecţioner al României a venit Laurenţiu Reghecampf. N-a reuşit să ia titlul, apoi a fost urmat de Nicolae Dică, Mihai Teja şi acum Bogdan Argeş Vintilă. Rând pe rând, FCSB a pierdut lupta pentru campionat cu Astra, FC Viitorul şi CFR Cluj, iar acum roş-albaştrii sunt ieşiţi din cursa pentru titlu şi au emoţii chiar şi pentru o clasare pe locul al treilea în Liga I.

Becali, refuzat din nou la FCSB. Buş e aproape de CFR

Pentru ca în sezonul următor să nu trăiască o nouă dezamăgire, Gigi Becali s-a apucat deja de negocieri pentru transferurile pe care le va face în această vară. Iar una dintre principalele ţinte ale patronului de la FCSB era Sergiu Buş. Aşa cum a recunoscut chiar Ioan Mărginean, la Telekom Sport, atacantul va rămâne liber de contract la finalul actualei stagiuni şi chiar jucătorul a declarat că este interesat de o eventuală mutare la vicecampioana României.

De altfel, Sergiu Buş a fost contactat deja de Gigi Becali, însă, conform fanatik.ro, negocierile au picat rapid, după ce atacantul a refuzat să meargă la FCSB din cauza salariului mic propus de roş-albaştri. Atacantul a cerut un salariu lunar de 15 mii de euro şi o primă de instalare de 150 de mii de euro. Becali n-a vrut să audă şi a recunoscut că negocierile cu Buş s-au încheiat.

"Îmi place de Buş, dar are pretenţii mari. Şi atunci nu ne-a mai interesat. S-a discutat cu el, dar are pretenţii mari. Şi am întrerupt discuţiile" , a declarat Gigi Becali la Pro X.

Imediat după negocierile eşuate cu FCSB, Sergiu Buş a fost contactat de CFR Cluj. Ardelenii îl vor la echipă în locul lui George Ţucudean, care şi-a încheiat deja contractul şi nu va mai evolua la campioana României şi în stagiunea următoare. Buş a mai fost legitimat la CFR Cluj între 2009 şi 2014, iar acum pare interesat de o eventuală revenire în Gruia.

viewscnt
Articole similare
ANALIZA Simona Halep, traseu infernal la Roland-Garros. Ce "pericole" o pandesc pe...