Experiențe împreună.
You are here:

Înfiorător! Ce s-a întâmplat la înmormântarea unei victime COVID-19 în România: "După 5 minute..."

Înfiorător! Ce s-a întâmplat la înmormântarea unei victime COVID-19 în România: "După 5 minute..."

Fotbal intern

Comentarii

Petre Grigoraş, antrenorul echipei Foresta Suceava, a mărturisit că trăieşte o adevărată dramă. Fratele său a fost răpus de COVID-19, la 59 de ani.

Experimentatul antrenor, în vârstă de 55 de ani, traversează clipe dificile.

”Trăiesc foarte prost această perioadă. Luni mi-a murit un frate de coronavirus, am şi alte probleme. El era în Zemeş, (n.r. o comună de lângă Moineşti), în zona Bacăului, a fost răpus de această boală la 59 de ani. N-am putut merge la înmormântare. Astăzi în 5 minute l-au băgat în mormânt, fără slujbă, familia este în carantină, este îngrozitor, dar asta-i viaţa”, a explicat Petre Grigoraş.

”Eu sunt în Constanţa acum, acasă. Am plecat de pe 12 martie de când s-a oprit campionatul. Atât eu, cât şi o parte dintre fotbalişti care erau din alte localităţi. Am discutat cu conducătorii, cu oamenii de acolo, vorbesc cu ei în fiecare zi. De la club deocamdată nu este nimeni infectat. Nici jucători, nici angajaţi. Dar sigur că există o stare de teamă.

Mie n-o să-mi fie frică să revin pentru că sunt convins că atunci când se va putea juca fotbal vom fi cât de cât în siguranţă”, a declarat Petre Grigoraş pentru doarromania.ro.

viewscnt
Articole similare
FOTO Ea este femeia care i-a sucit mintile lui Ion Tiriac. La 81 de ani, omul de afaceri traieste...