Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INFOGRAFIC: Finala Europa League » Olympique Marseille - Atletico Madrid!

INFOGRAFIC: Finala Europa League » Olympique Marseille - Atletico Madrid!

Pariuri sportive

Comentarii

Finala Europa League are loc la Lyon, între Olympique Marseille şi Atletico Madrid.

Ambele echipe îşi pun speranţele în doi fotbalişti francezi: Dimitri Payet şi Antoine Griezmann, fotbalişti care au fost decisivi în parcursul de până acum, aşa cum arată infograficul realizat de Betano.com.

Atletico va juca a treia finală de Europa League în acest deceniu, după cele câştigate din 2010 şi 2012. A ajuns în ultima fază după ce le-a eliminat pe FC Copenhaga, Lokomotiv Moscova, Sporting şi Arsenal în primăvara europeană. Marseille a jucat tot două finale, când competiţia avea un format diferit şi se numea Cupa UEFA. Le-a pierdut pe ambele, în 1999 şi 2004, cu Parma şi Valencia. În fazele eliminatorii au trecut de Braga, Bilbao, RB Leipzig şi Salzburg.

Pe Betano, finala Europa League are cote cu marjă 0% pentru rezultatul final. Înregistrează-te aici!

Olympique Marseille trebuie să îi mulţumească lui Dimitri Payet pentru calificarea în finală. El e fotbalistul cu cele mai multe assisturi în acest sezon de Europa League, 7, pe lângă cele 3 goluri marcate. La Atletico, fotbalistul providenţial a fost Antoine Griezmann, cu 4 goluri şi 3 pase decisive. Griezmann e tot mai aproape de un transfer la un club de top, iar cel mai frumos mod prin care îşi poate lua rămas bun de la Atletico e prin sărbătorirea unui nou trofeu european. Griezmann nu are decât o Supercupă a Spaniei în palmares, deşi e la Atletico din 2014.

Payet are cota 2.75 să ofere din nou o pasă de gol! Griezmann are 2.30 să înscrie!

Ştiai că...

Ultima echipă care a jucat finala competiţiei în propria ţară a fost Sporting Lisabona, în 2005. Portughezii au pierdut atunci cu ŢSKA Moscova, scor 3-1.

Madrid are o echipă în finala Ligii Europa şi una în finala Ligii Campionilor. Ultimul oraş care a câştigat două trofee europene în acelaşi an a fost Milano, în 1994.

 

Afla mai multe despre: betanopublicitatereclama 

viewscnt
Articole similare