Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Înfometarea nu e o soluţie”. Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, puşi sub lupă de cea mai în vogă antrenoare de fitness din România

„Înfometarea nu e o soluţie”. Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, puşi sub lupă de cea mai în vogă antrenoare de fitness din România

Diverse

Comentarii

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf formează unul dintre cele mai în vogă cupluri din România. În ultima perioadă, agentul FIFA şi antrenorul lui Al-Wals au atras toate privirile datorită formei fizice în care se află.

Invitată în emisiunea Geaninei Iacob, „Look Sport Live”, Carmen Brumă a comentat transformarea fizică prin care a trecut Anamaria Prodan. În vârstă de 47 de ani, agentul FIFA susţine că a slăbit 17 kilograme datorită unei diete bazate în mare parte pe apă şi sucuri detoxifiante.

„Eu nu ştiu care e cazul ei şi nu mă bag să comentez. E o transformare corporală spectaculoasă. O felicit, arată foarte bine. Eu nu sunt adepta înfometării. Dietele mele cuprind trei mese obligatorii, plus o gustare sau două gustării.

Eu nu sunt adepta nemâncatului, înfometării. Pe termen lung, dacă nu mai mănânci o să slăbeşti, dar nu va da rezultate, te vei îngrăşa şi vei pune mai multe kilograme decât ai avut înainte”, a declarat Carmen Brumă pentru Look Sport.

De ochiul critic al celebrei antrenoare de fitness şi nutriţioniste nu a scăpat nici soţul Anamariei Prodan, Laurenţiu Reghecampf. Carmen Brumă a avut numai cuvinte de laudă la adresa antrenorului lui Al-Wals. Clima din Emiratele Arabe Unite a jucat un rol extrem de important pentru faptul că „Reghe” a dat şi el rapid jos de kilogramele nedorite.

„E posibil. Pentru că e o senzaţie comună. Nici tu, când sunt temperaturi mari nu ai aceeaşi poftă de mâncare, poate alimentaţia e diferită, poate nu i-a plăcut sau poate a vrut chestia asta. Oricum pare mai bine acum, arată mult mai bine şi probabil au slăbit în familie. Când ţii un program în doi e mult mai uşor”, a adăugat Carmen Brumă în cadrul emisiunii Look Sport Live.

Afla mai multe despre: carmen brumaanamaria prodanreghecampf 

viewscnt
Articole similare