Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Informaţia care zguduie Real Madrid din temelii! Cel mai important jucător s-a certat cu Perez şi va pleca la un salariu FABULOS

Informaţia care zguduie Real Madrid din temelii! Cel mai important jucător s-a certat cu Perez şi va pleca la un salariu FABULOS

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid vrea să-şi reformeze lotul în vară, dar Florentino Perez s-ar putea vedea nevoit să renunţe la un super jucător care nu era pe lista de transferuri.

Căpitanul madrilenilor, Sergio Ramos ar putea pleca în vară de la Real Madrid. Bomba a fost detonată de cei de la Diario Gol, care susţin că cel mai important jucător din lotul lui Zidane s-a certat cu preşedintele Florentino Perez.

Ramos s-ar fi supărat vehement în momentul în care a aflat că Eder Militao a fost transferat de Real Madrid. Nu consideră că brazilianul merită cele 50 de milioane investite în el şi cu atât mai puţin un salariu mai mare decât fotbalişti ca Nacho, Carvajal sau Lucas Vazquez.

În plus, căpitanul madrilenilor nu este nici el mulţumit de salariul încasat în acest moment. Aşteaptă o mărire salarială de ceva timp, iar de la ultima au trecut deja patru ani. ”Primesc atât, sau plec!” aceasta ar fi fost reacţia lui Sergio Ramos la ultima discuţie cu Florentino scrie Diego Castro de la Diario Gol.

Ramos are pregătit un plan B. O ofertă de 20 de milioane de euro pe an de la Paris Saint Germain, adică 60 de milioane pentru trei ani de contract. Fundaşul spaniol mizează şi pe faptul că, respectându-i statutul, madrilenii nu-i vor pune piedică în calea unei mutări, acceptând probabil o ofertă formală din partea parizienilor. 

Afla mai multe despre: sergio ramosreal madrid 

viewscnt
Articole similare