Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Informaţie-bombă! Un fotbalist de la Juventus "e disperat" să ajungă la Barcelona! Cine e jucătorul

Informaţie-bombă! Un fotbalist de la Juventus "e disperat" să ajungă la Barcelona! Cine e jucătorul

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona poate face un transfer neaşteptat. După ce în 2019 a refuzat transferul pe Camp Nou în favoarea lui Juventus, Matthijs de Ligt (21 de ani) îşi doreşte să ajungă în vară pe Camp Nou. Fundaşul olandez a fost cumpărat de Juventus în vara lui 2019 de al Ajax, în schimbul a 85 de milioane de euro.

În vara lui 2019, De Ligt, căpitanul cu care Ajax a ajuns atunci până în semifinalele Ligii Campionilor, a avut de făcut o alegere importantă. A fost dorit de Barcelona, Juventus, dar şi alte cluburi importante. A ales Juventus, preferând salariul mai mare oferit de Agnelli & Co., dar se pare că acum regretă.

Jurnalistul Gerard Romero, cu surse foarte bune în cadrul clubului Barcelona, a aflat că Matthijs de Ligt îşi doreşte foart tare să ajungă la Barcelona în vară: "E înnebunit de ideea de a ajunge la Barcelona!", a spus Gerard Romero pe Twitch. La Barcelona, De Ligt ar avea ocazia să joace din nou cu De Jong, fostul său coleg de la Ajax.

De asemenea, la Barcelona ar putea fi antrenat de Ronald Koeman, fostul selecţioner al naţionalei Olandei.

Matthijs de Ligt a jucat 30 de meciuri în toate competiţiile acestui sezon cu Juventus, timp în care a marcat o dată şi a livrat o pasă de gol.

Relaţia bună dintre Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, şi agentul lui De Ligt, Mino Raiola, ar putea facilita transferul olandezului pe Camp Nou.

 

 

Afla mai multe despre: barcelonade ligtjuventustransfer 

viewscnt
Articole similare