Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Informaţie de ultimă oră despre înlocuitorul lui Petrescu la CFR Cluj! Sa Pinto, în faţa loviturii. Ce s-a întâmplat deja cu “Bursucul”

Informaţie de ultimă oră despre înlocuitorul lui Petrescu la CFR Cluj! Sa Pinto, în faţa loviturii. Ce s-a întâmplat deja cu “Bursucul”

CFR Cluj

Comentarii

Presa din Portugalia a anunţat, duminică, numele înlocuitorului lui Dan Petrescu pe banca tehnică a lui CFR Cluj. Este vorba despre lusitanul Ricardo Sa Pinto, în vârstă de 47 de ani, care ultima dată a antrenat-o pe Braga. Jurnaliştii portughezi au anunţat câteva informaţii noi din jurul lui Ricardo Sa Pinto.

CFR Cluj are un program infernal pe finalul acestui sezon din Liga 1. Campioana României va juca trei meciuri în mai puţin de o săptămână, toate contând pentru titlul de campioană. Totuşi, ghinionul pare a fi de partea clujenilor, care au transmis că testele iniţiale de COVID-19 făcute la Bucureşti au fost fals-pozitive

Astfel, CFR Cluj a pierdut mai bine de o săptămână de pregătire, în faţa lui U Craiova. Elevii antrenaţi de Dan Petrescu vor disputa trei meciuri de foc, marţi cu FC Botoşani, în Gruia, vineri cu FCSB, în deplasare, şi duminică împotriva lui U Craiova, tot în deplasare. 

Ultimele informaţii despre Ricardo Sa Pinto, posibilul înlocuitor al lui Dan Petrescu

O informaţie importantă a fost dezvăluită, duminică, de publicaţia renumită din Portugalia, A Bola. Jurnaliştii lusitani au notat că fostul antrenor al lui Braga, Ricardo Sa Pinto, e favoritul conducerii lui CFR Cluj pentru a-l înlocui pe Dan Petrescu. Sursa citată susţine că nu există garanţii din partea conducerii pentru ca actualul antrenor al campioanei României să continue în Gruia. 

CFR Cluj nu a avut nicio poziţie oficială în privinţa informaţiei publicate de A Bola. Totuşi, jurnaliştii portughezi au amintit şi luni despre interesul lui CFR Cluj pentru înlocuitorul lui Dan Petrescu, iar marţi au adus în faţă noi informaţii despre Ricardo Sa Pinto. 

Astfel, pe lângă CFR Cluj, antrenorul cu 33 de meciuri în Europa League e dorit şi de Rio Ave, club din Portugalia care a terminat pe locul cinci campionatul, în acest sezon: “Înlocuitorul lui Carlos Carvalhal este Ricardo Sa Pinto, prima alegere a conducerii, sau Joao Henriques, alternativa. Experienţa căpătată în fotbal este atuul lui Sa Pinto, consideră conducerea lui Rio Ave. De cealaltă parte, abilităţile lui Joao Henriques în antrenorat sunt apreciate.

În cazul în care negocierile cu Rio Ave vor eşua, Ricardo Sa Pinto are opţiuni, întrucât e dorit de CFR Cluj”, notează A Bola.

Ce s-a întâmplat cu Dan Petrescu

Depistat pozitiv cu noul coronavirus, alături de alţi membri ai staff-ului tehnic al lui CFR Cluj, Dan Petrescu nu va putea sta pe banca tehnică în meciurile care vor decide campioana în Liga 1:

"De asemenea, faptul că antrenorul principal al echipei noastre, Dan Petrescu, alături de o parte a staff-ului său tehnic nu vor putea fi alături de echipă în următoarea perioadă este un mare handicap al echipei noastre în lupta pentru titlu.

Suntem alături 100% de jucătorii şi staff-ul tehnic care au fost testaţi pozitiv şi ne dorim să se însănătoşească cât mai repede pentru a putea să revină alături de echipă", a transmis, marţi, CFR Cluj.

Dan Petrescu a scris istorie la CFR Cluj, cu care a cucerit două titluri în România, în 2018 şi 2019, iar în acest sezon a dus echipa până în 16-imile Europe League, de unde a fost eliminat de Sevilla, în urma a două remize.

 

 

 


 

Afla mai multe despre: cfr clujricardo sa pintodan petrescudan petrescu plecare cfr clujricardo sa pinto cfr clujricardo sa pinto rio avedan petrescu plecaredan petrescu 

viewscnt
Articole similare