Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Informaţie de ultimă oră despre viitorul lui Messi. Pe cine a sunat argentinianul ca să se transfere de la Barcelona

Informaţie de ultimă oră despre viitorul lui Messi. Pe cine a sunat argentinianul ca să se transfere de la Barcelona

Lionel Messi

Comentarii

Căpitanul Barcelonei, Lionel Messi, s-a decis să o părăsească pe Barcelona, clubul la care a evoluat în întrega sa carieră.

Hotărârea argentinianului a bulversat întreaga lume a fotbalului, ţinând cont de faptul că părea la un moment dat că Messi îşi doreşte să îşi încheie cariera la trupa catalană.

Decarul catalanilor le-a comunicat, marţi, membrilor conducerii Barcelonei că îşi doreşte să părăsească gruparea de pe Camp Nou. Umilinţa cu Bayern a accentuat nemulţumirile lui Messi, care a ales să comunice sec decizia sa, prin intermediul faxului.

Imediat ce vestea a ajuns în presă, au început calculele referitoare la formaţiile care îşi permit să achite clauza de reziliere de 700 de milioane de euro.

Datorită prezenţei lui Pep Guardiola în funcţia de manager, Manchester City pare a fi principala favorită în cursa pentru Messi, pe lângă argumentele ce ţin de puterea financiară.

Catalunya Radio susţine că argentinianul l-ar fi sunat pe Guardiola în urmă cu o săptămână pentru a-l ţine la curent despre situaţia sa, în scopul de a fi achiziţionat de City. Fostul său antrenor s-a arătat încântat de această posibilitate şi ar avea la dispoziţie pentru transferul argentinianului 300 de milioane de euro.

De asemenea, jurnalistul care a anunţat în premieră dorinţa lui Messi de a pleca de la Barcelona, Marcelo Bechler, afirmă că decarul ajuns la 33 de ani vrea să se transfere la Manchester City.

Afla mai multe despre: messibarcelona 

viewscnt
Articole similare