Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Informaţii de ultima oră despre starea lui Cristiano Ronaldo. Cum se simte portughezul după ce a fost confirmat cu coronavirus

Informaţii de ultima oră despre starea lui Cristiano Ronaldo. Cum se simte portughezul după ce a fost confirmat cu coronavirus

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Coronavirusul nu l-a ocolit nici măcar pe Cristiano Ronaldo. Superstarul lui Juventus a fost testat pozitiv, în timp ce se afla convocat la echipa naţională a Portugaliei.

Cu toate acestea, lusitanul nu are nicio problemă de sănătate, este asimptomatic şi a intrat în izolare. Ronaldo va rata astfel meciul dintre Portugalia şi Suedia, din etapa a patra a UEFA Nations League.

Alta este marea problemă a lui Cristiano. Acesta ar putea rata întâlnirea cu Messi din UEFA Champions League. Adversare în faza grupelor, Juventus şi Barcelona joacă primul meci pe 28 octombrie.

„Am vorbit cu Cristiano, e calm, stătea la soare! Va reveni după ce va scăpa de virus. Nu suntem îngrijoraţi, dar această pandemie creează probleme, apar multe cazuri. De aceea cred că ne aşteaptă o perioadă grea, dar trebuie să mergem înainte”, a declarat colegul lui Ronaldo de la Juventus, Giorgio Chiellini.

Mama lui Cristiano, Dolores Aveiro, a aflat prima de problema de sănătate a superstarului lusitan.

„Dumnezeu le dă bătălii mari marilor războinici. Şi este un alt război pe care îl vei câştiga, fiule!”, a fost mesajul scris pe Instagram de către mama lui Cristiano Ronaldo.

Cu o zi înainte să afle că are COVID-19, atacantul lui Juventus a luat masa alături de colegii săi din naţionala Portugaliei. Oficialii campioanei Europei se tem ca Ronaldo să nu îi fi infectat şi pe restul, având în vedere distanţa foarte mică la care stăteau unii faţă de alţii.

„Uniţi pe teren şi în afara lui”, a fost mesajul care a însoţit fotografia postată de Cristiano Ronaldo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Unidos dentro e fora do campo!  #todosportugal

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano) pe

 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldocoronavirus 

viewscnt
Articole similare