Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Informaţii de ultimă oră! Telenovela se apropie de final. Spaniolii au anunţat când se face transferul lui Neymar

Informaţii de ultimă oră! Telenovela se apropie de final. Spaniolii au anunţat când se face transferul lui Neymar

PSG

Comentarii

Telenovela plecării lui Neymar de la Paris Saint-Germain se apropie cu paşi repezi de final. O publicaţie importantă din Spania a anunţat când se poate face transferul brazilianului în La Liga.

Cotidianul spaniol AS susţine că Real Madrid a accelerat, în ultimele zile, negocierile cu PSG pentru a îl aduce pe Neymar pe "Santiago Bernabeu". Mai mult decât atât, în următoarele ore şefii lui Real vor forţa şi mai mult ceea ce ar fi transferul anului în fotbalul mondial. 

Aceeaşi sursă menţionează că Los Blancos au acum cele mai mari şanse de a îl semna pe Neymar după negocierile care au avut loc în acest weekend, iar dacă totul decurge cum trebuie, totul s-ar putea oficializa în următoarele zile. 

Neymar a plecat, în vara anului 2017, de la Barcelona la PSG, după ce clubul din Paris a achitat clauza de reziliere a contractului brazilianului, în valoare de 222 milioane de euro, un record în fotbal.

În cele două sezoane petrecute pe Parc des Princes, Neymar, 27 de ani, nu a impresionat, ba mai mult a intrat în dizgraţia conducerii clubului, din cauza actelor de indisciplină şi problemelor fizice.

Chiar şi aşa, şi FC Barcelona vrea să îl readucă pe Neymar, iar plecarea lui Coutinho de pe Camp Nou este primul semn că oficialii catalanilor sunt "all in" pentru aducerea brazilianului. 

Afla mai multe despre: neymarbarcelonareal madridpsg 

viewscnt
Articole similare