Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Informaţii oficiale cu privire la starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Fiul preşedintelui LPF a fost implicat într-un accident rutier mortal

Informaţii oficiale cu privire la starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Fiul preşedintelui LPF a fost implicat într-un accident rutier mortalgalerie foto

Diverse

Comentarii

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, actualul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost implicat într-un grav accident rutier în noaptea de sâmbătă spre duminică. Din imaginile prezentate de cei de la cancan.ro, se vede cum un bolid de lux, model Aston Martin DBS, s-a făcut praf după ce a intrat în coliziune cu o altă maşină.

UPDATE Managerul spitalului Elias, Mugur Ardelean, a emis un comunicat de presă în care a explicat starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu: "Evoluţia pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias cu diagnosticul de Politraumatism prin accident rutier, este lent favorabilă. El este conştient, rămânând conectat la aparatele de ventilaţie mecanică. Se apreciază că deocamdată nu a depăşit zona riscului vital şi continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă"

Totodată şi familia Iorgulescu a venit cu un nou comunicat: "Conducerea şi personalul medical al spitalului Universitar de Urgenţă Elias a dovedit în aceste zile şi ore dramatice, în care timpul este crucial, o imensă responsabilitate şi un devodament cu adevărat extraordinar. Momentele grele prin care trece familia noastră, situaţia dramatică a fiului nostru ne determină, însă, să rugăm reprezentanţii mass-media, care vor să afle informaţii referitoare la starea lui de sănătate, să nu mai insiste cu apeluri către personalul medical.

Este o rugăminte a noastră, a familiei, şi către conducerea spitalului de a păstra discreţia în aceste ore atât de grele pentru noi toţi. Când vom avea date elocvente privind starea de sănătate a fiului nostru, noi, cei din familie, le vom comunica presei.

Cu recunoştinţă,

Gabriela şi Gino Iorgulescu”, se arată în comunicatul emis de familia Iorgulescu.


Update, ora 11:45: Din informaţiile telekomsport.ro, Mario Iorgulescu se află în stare gravă, dar cu evoluţie stabilă postoperatorie. Fiul preşedintelui LPF a fost operat abdominal azi-noapte, deoarece avea sânge în peritoneu (burtă).

Mario Iorgulescu are inclusiv contuzii toracice, iar în acest moment e intubat şi ventilat mecanic. În vârstă de 24 de ani, băiatul lui Gino Iorgulescu este internat la ATI, în comă.


Conform fanatik.ro, Mario Iorgulescu se află în stare gravă la spitalul Elias, acolo unde este operat. Gino Iorgulescu se află şi el în acest moment la spital. Se pare că, în clipa producerii teribilului accident, Mario se afla într-o stare avansată de ebrietate.

Comunicatul poliţiei cu privire la accidentul lui Mario Iorgulescu

"În jurul orei 03:00, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Şos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 24 ani.

În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părţii carosabile, iar primul dintre ele a luat foc la compartimentul motor.

Din accident, a rezultat decesul conducătorului aflat în al doilea auto, după manevre de resuscitare şi rănirea gravă a celuilalt conducător auto, care a fost transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii evenimentului rutier", se arată într-un comuniat al Poliţiei Române, cu privire la acest incident rutier.

Din primele informaţii, se pare că bolidul a avut un impact extrem de dur cu alt automobil şi s-a făcut praf. Medicii au avut o intervenţie de urgenţă după acest accident. Conform spynews.ro, celălalt şofer ar fi murit.

Se pare că Mario primise autoturismul cadou, doar cu trei zile înainte de producerea acestui accident violent.

Mario Iorgulescu are un trecut controversat. Acesta a fost reţinut în septembrie 2016, alături de alţi nouă bărbaţi, după ce ar fi sechestrat şi torturat un bărbat pentru a-l convinge să îşi retragă plângerea.

GALERIE FOTO CU IMAGINI SURPRINSE IMEDIAT DUPĂ ACCIDENT

 Galerie foto

Afla mai multe despre: lpfiorgulescuginomarioaccident 

viewscnt
Articole similare