Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înfrângere dură suferită de Minaur Baia Mare în European League. Bietigheim a făcut spectacol şi s-a impus la o diferenţă de 19 goluri

Înfrângere dură suferită de Minaur Baia Mare în European League. Bietigheim a făcut spectacol şi s-a impus la o diferenţă de 19 goluri

Handbal

Comentarii

Minaur Baia Mare a fost învinsă sâmbătă, în deplasare, de echipa germană SG BBM Bietigheim, scor 39-20 (19-11), în etapa a II-a din grupa B a European League.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Maidhof (9 goluri), pentru gazde, respectiv Lavko (7 goluri), pentru Minaur.

Cealaltă partidă a etapei secunde se va juca duminică, între Zaglebie Lubin şi Nantes.

În meciul inaugural al grupei B, Minaur Baia Mare a învins-o pe Zaglebie Lubin, scor 34-32 (18-14).

Etapa a III-a programează pentru Minaur tot o deplasare, la Nantes, cu deţinătoarea trofeului.

Tot sâmbătă va juca şi Măgura Cisnădie, în deplasare, cu Herning Ikast Handbold. În prima etapă din grupa C, Măgura Cisnădie a învins, cu 33-28, pe Storhamar Handball Elite.

SCM Râmnicu Vâlcea nu a avut încă şansa de a debuta în competiţie, în grupa D, în deplasare, cu Viborg HK, după ce adversara a anunţat cazuri de COVID-19 în lot, iar disputa a fost amânată. Astfel, formaţia vâlceană va juca primul meci al grupelor duminică, pe teren propriu, cu echipa ungară Vaci NKSE.

Afla mai multe despre: baia mare 

viewscnt
Articole similare