Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înfrângere pentru Steaua Bucureşti în FIBA Europe Cup

Înfrângere pentru Steaua Bucureşti în FIBA Europe Cup

Baschet

Comentarii

Vicecampioana la baschet masculin din 2019, Steaua Bucureşti, a fost învinsă marţi, în deplasare, şi în penultima partidă din Grupa E a FIBA Europe Cup, de Z Mobile Priştina (Kosovo), scor 74-69 (34-36). Steaua este eliminată din competiţie.

Principalii marcatori ai partidei au fost Berisha 16 puncte, Mayfield 15, Krestinin 15, pentru gazde, respectiv Vlahovici 24, Mandache 13 puncte, pentru Steaua.

Steaua a pierdut şi cele patru partide anterioare, cu Bakken Bears 66-100 şi 63-98, Z Mobile Priştina 81-87 şi cu Cherkaski Mavpi 64-90, iar cu 5 puncte şi pe ultimul loc în clasament este eliminată din competiţie.

În ultimul meci din grupă, steliştii vor juca pe teren propriu, cu Cherkaski Mavpi, în 21 noiembrie.

În grupa A, România este reprezentată de campioana en-titre, CSM Oradea, care nu a trecut de preliminariile Basketball Champions League şi a decis, conform regulamentului, să continue în grupele FIBA Europe Cup.

De asemenea, U Banca Transilvania Cluj nu a trecut de turul doi preliminar al FIBA Europe Cup şi a ratat faza grupelor în dubla dispută cu israelienii de la Ironi Ness Ziona.

Afla mai multe despre: steaua bucureştibaschetfiba europe cup 

viewscnt
Articole similare