Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înfrângere surprinzătoare a liderului din NHL pe teren propriu, unde Tampa Bay câştigase 9 din ultimele 10 partide

Înfrângere surprinzătoare a liderului din NHL pe teren propriu, unde Tampa Bay câştigase 9 din ultimele 10 partide

NHL

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Lightning a pierdut cu 5-1 în faţa lui Calgary Flames, într-o reeditare a finalei Cupei Stanley din 2004.

Canadienii au ajuns la 5 victorii consecutive pentru prima oară în acest sezon şi au urcat pe loc de playoff, poziţia a treia în divizia Pacific.

Cele 4 victorii anterioare ale lui Calgary veniseră greu, la un singur gol diferenţă, unele chiar în prelungiri. Însă la Amalie Arena, din Tampa, canadienii au zburdat pe gheaţa celei mai bune echipe a sezonului regulat şi s-au bazat pe forma excelentă a portarului Mike Smith.

 Împotriva fostei sale echipe, Smith a apărat 33 din cele 34 de şuturi trimise de cel mai bun atac al ligii, Kucherov – Stamkos – Namestnikov. Singurul gol al gazdelor a venit din partea lui Brayden Point, care a egalat la 1 în debutul reprizei a doua, dar până la sfârşit Tampa Bay nu l-a mai putut învinge pe Smith.

În atac, Flames au beneficiat de forma excelentă a lui Johnny Gaudreau, care (cu un gol şi o pasă decisivă) a ajuns la 51 de puncte la jumătatea sezonului regulat. Calgary are acum 50 de puncte şi a depăşit San Jose în lupta pentru podiumul diviziei Pacific, urcând pe locul 3.  Tampa Bay – Calgary 1-5!

Săptămâna viitoare, Telekom Sport transmite în direct din NHL alte trei super-meciuri. Cu începere de marţi noapte, Toronto – St. Louis, Anaheim – Pittsburgh şi New Jersey – Washington.

Afla mai multe despre: tampa baycalgary flameshocheitelekomsport 

viewscnt
Articole similare