Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înfrângere surpriză pentru liderul Premier League. City s-a încurcat acasă cu Leeds United cu toate că a avut om în plus pe teren

Înfrângere surpriză pentru liderul Premier League. City s-a încurcat acasă cu Leeds United cu toate că a avut om în plus pe teren

Fotbal

Comentarii

Victoria pare una neaşteptată, însă Pep Guardiola şi-a permis să menajeze majoritatea jucătorilor de bază pentru meciurile de Liga Campionilor având în vedere că titlul în Anglia pare doar o formalitate.

Leeds United a produs surpriza etapei cu numărul 31 din Premier League. Victoria pare una neaşteptată, însă Pep Guardiola şi-a permis să menajeze majoritatea jucătorilor de bază pentru meciurile de Liga Campionilor având în vedere că titlul în Anglia pare doar o formalitate.

Spaniolul a început partida fără nume mari cum ar fi Gundogan, Kevin de Bruyne, Ruben Dias, Mahez sau Aguero. După mai multe ocazii ratate de oaspeţi, golul a venit cu 3 minute înainte de finalul primei părţi. Stuard Dallas a reluat fără speranţe pentru Ederson şi la pauză Leeds intra la cabine cu 1-0. Partea a doua a jocului a găsit-o pe City la conducere, profitând şi de eliminarea lui Liam Cooper la ultima fază a primei reprize. Leeds a făcut o apărare aglomerată în partea secundă dar golul a venit în minutul 76 după reuşita lui Ferran Torres. Cu City într-o ofensivă totală, oaspeţii au fost cei care au dat lovitura în prelungiri după reuşita aceluiaşi Stuart Dalls.

Leeds pleacă cu toate cele 3 puncte de pe Emirates şi urcă pe locul 9 în Premier League.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: manchester city 

viewscnt
Articole similare