Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înfrângerea cu Astra Giurgiu i-a scăzut moralul lui Marian Aioani: „Nu ştiu dacă mai aveam şanse la play-off” + Ce spune despre concurenţa cu Vlad&Eşanu de la naţionala de tineret

Înfrângerea cu Astra Giurgiu i-a scăzut moralul lui Marian Aioani: „Nu ştiu dacă mai aveam şanse la play-off” + Ce spune despre concurenţa cu Vlad&Eşanu de la naţionala de tineret

Superliga

Comentarii

Astra Giurgiu a obţinut o victorie extrem de importantă la Buzău, scor 1-0 cu Chindia.

Portarul formaţiei Chindia Târgovişte, Marian Aioani a vorbit despre înfrângerea echipei sale.

„O seară tristă pentru noi, nu meritam să pierdem. Dacă nu mă înşel, au ajuns doar o singură dată  la poartă la acea fază fixă şi ne-au dat gol pe o greşeală copilăroasă din partea noastră. Pe noi ne interesau cele trei puncte prima dată şi apoi puteam să vorbim despre play-off. Acum nu ştiu câte şanse mai avem, dar vom lupta până la sfârşit”, a declarat Marian Aioani, portarul formaţiei Chindia Târgovişte.
Aioani se află pe lista lui Adrian Mutu pentru EURO2021, întrebat despre convocare, tânărul portar a mărturisit: „Dacă se va apela la mine, vreau să am evoluţii cât mai bune. Nu e o concurenţă între mine şi ceilalţi portari. Pe cine alege domnul profesor sper să facă treaba cea mai bună”.
Cred că putem egala performanţa generaţiei trecute pentru că şi noi avem o generaţie foarte bună, dar pot spune că ne lipsesc trei sau patru jucători, pentru că au fost chemaţi la prima echipă, dar sper să reuşim”, a conchis Aioani.
Astra, care are 4 victorii în ultimele 5 meciuri, a depăşit-o pe Chindia în clasament graţie unui golaveraj mai bun. Ambele echipe au 35 de puncte cu 3 etape înainte de finalul sezonului regulat, doar două sub Academica Clinceni, ocupanta primului loc de play-off.

Afla mai multe despre: marian aioanichindia targoviste 

viewscnt
Articole similare