Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înfrângerea cu FCSB încă îl bântuie pe Reghecampf! ”M-am enervat pentru tot campionatul la acel meci!”

Înfrângerea cu FCSB încă îl bântuie pe Reghecampf! ”M-am enervat pentru tot campionatul la acel meci!”

Cupa României

Comentarii

Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului, s-a calificat, joi seară, în semifinalele Cupei României, trecând în sferturi de echipa din Liga 3, ACSO Filiaşi, scor 3-0.

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, joi seară, că pentru el meciul cu ACSO Filiaşi nu a contat foarte mult, având în vedere diferenţa de valoare. El a menţionat că s-a enervat “pentru tot campionatul” la confruntarea din Liga 1 cu FCSB, scor 2-3, la care oltenii au ratat mult.

”M-am enervat pentru tot campionatul la acel meci!”

“Mai avem un pas, mai avem semifinala. Am întâlnit o echipă mult inferioară nouă, din toate punctele de vedere. În unele momente am intrat şi noi în jocul ăsta haotic, dar se întâmplă. Sunt fericit că ne-am calificat şi trebuie să ne concentrăm pe următoarele meciuri pe care le avem în campionat.

M-am enervat pentru tot campionatul la meciul cu FCSB, s-a ratat foarte mult. Nici n-a contat foarte mult pentru mine meciul din seara aceasta, important era să ne calificăm. Diferenţa era foarte mare, ceea ce este normal”, a spus Reghecampf, la finalul meciului. 

Au mai obţinut calificarea în semifinale: Sepsi Sfântu Gheorghe, după victoria, scor 2-1, obţinută în meciul cu Chindia Târgovişte, FC Voluntari, după 1-0 cu FC Buzău, şi FC Argeş, după 5-4 în urma loviturilor de departajare cu Poli Timişoara.

Afla mai multe despre: cupa româniei-craiova- reghecampf 

viewscnt
Articole similare