Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înfrângerea cu FCSB l-a năucit pe Marius Croitoru: "Numai eu pot să iau golurile astea". Pe cine şi-a vărsat nervii

Înfrângerea cu FCSB l-a năucit pe Marius Croitoru: "Numai eu pot să iau golurile astea". Pe cine şi-a vărsat nervii

FCSB

Comentarii

Antrenorul lui FC Botoşani a fost descumpănit la finalul înfrângerii cu FCSB, scor 2-1. Tehnicianul a avut un discurs în care a introdus o ironie şi în care s-a arătat nemulţumit de echipa sa, în repriza secundă.

Marius Croitoru, după FCSB - FC Botoşani 2-1

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din prima etapă a play-off-ului Ligii I, în care a revenit de la 0-1.

La finalul meciului, Marius Croitoru nu şi-a putut explica greşelile din repriza secundă şi a avut un mesaj pentru cei care au bănuit meciul că ar fi fost dubios. 

"Ne-am retras inexplicabil. Nu pot să-mi dau seama nici eu. Am luat două goluri pe care numai eu pot să le iau, le-am mai luat, nu e ceva nou. Unii încă au rămas cu amintirea play-off-ului de anul trecut. Am făcut o repriză bună, a doua execrabilă, foarte slabă. Îmi pare rău că nu am putut lua punct sau puncte în seara asta. 

Dacă iau asemenea gol, asta e problema. Greşeli sunt, mergem mai departe. Dacă avem ceva bun în fotbalul românesc, arbitrajul e. E cel mai bun lucru. Avem brigadă de Champions League. Am avut o discuţie cu el, dar nu din cauza arbitrului am pierdut. 

Nu mă interesează discuţiile. Să vorbească, e treaba lor. Sunt nişte prostii mai mari decât cei care le spun. Nu am arătat că ne-am dat la o parte din calea lor", a declarat antrenorul lui FC Botoşani.  

În urma acestui rezultat, FCSB a revenit pe primul loc în play-off, cu 36 de puncte, după ce CFR Cluj a fost lider preţ de câteva ore, după victoria cu Academica Clinceni. Campioana are 35 de puncte şi e pe locul secund. FC Botoşani a rămas ultima în play-off, cu 21 de puncte. 

Afla mai multe despre: marius croitorufcsbfc botosani 

viewscnt
Articole similare