Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înfrângerea cu Gyor nu le sperie pe "tigroaice"! VIDEO | Constantinescu: "Vom face totul pentru locul 2!" Ce urmează pentru CSM

Înfrângerea cu Gyor nu le sperie pe "tigroaice"! VIDEO | Constantinescu: "Vom face totul pentru locul 2!" Ce urmează pentru CSM

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a fost învinsă de Gyor, pe teren propriu, scor 25-27, însă rezultatul final nu a avut darul de a le demoraliza pe jucătoarele lui Dragan Djukic,

Claudia Constantinescu spune că ea şi colegele sale se vor concentra acum pe ultimele două partide din faza grupelor, cu o ţintă clară: ocuparea locului 2.

"Ne-am luptat foarte mult. Ne-am dorit această victorie. Chiar dacă ne-au condus la un moment dat, am luptat şi am revenit, dar din păcate am pierdut până la final.

Este un alt nivel în Liga Campionilor. Ne dorim locul doi şi luptăm pentru a câşiga toate meciurile.



Cred că ne lipseşte constanţa, avem nevoie să jucăm bine pe toată durata partidei şi în apărare, şi în atac.

Trebuie să mai improvizăm pentru că sunt multe fete care lipsesc din lot, dar per total este foarte bine",
a spus Claudia Constantinescu la microfonul Telekom Sport.


Campioana României la handbal feminin, CSM Bucureşti, a fost învinsă sâmbătă, pe teren propriu, de Gyor ETO, deţinătoarea Ligii Campionilor, cu scorul de 27-25  (14-10), şi în partida retur din grupa a II-a.

În urma rezultatului, Gyor are 15 puncte, fiind liderul grupei, urmată de CSM, cu 10. Ambele echipe au obţinut anterior calificarea în faza sferturilor de finală ale competiţiei.

Celelalte partide ale etapei se joacă tot sâmbătă, între Vipers (8 puncte) – Krim (3) şi FTC Budapesta (7) – Thuringer (1).

În primele trei meciuri ale grupei, CSM a obţinut următoarele rezultate: 27-36 cu Gyor, 32-26 cu Krim şi 38-30 cu Thuringer.

Programul în continuare al campioanei României este: Krim – CSM (2 martie), CSM – Thuringer HC (8 martie), în direct pe Telekom Sport.

CSM Bucureşti s-a calificat în grupa principală II, după următoarele rezultate în grupa preliminară D: 36-31 şi 34-28 cu FTC Budapesta, 28-30 şi 32-24 cu SG BBM Bietigheim, 29-27 şi 26-31 cu Vipers.

În grupele principale se luptă pentru calificarea în sferturile de finală ale competiţiei, în care vor ajunge primele patru clasate, iar ulterior vor evolua pentru calificarea la Turneul Final Four.

Afla mai multe despre: csm bucuresti 

viewscnt
Articole similare