Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înfrângerea cu Rostov agită apele la CSM Bucureşti! Va fi demisă Helle Thomsen? ”Continuă deciziile proaste de pe bancă. Trebuie să luăm măsuri”

Înfrângerea cu Rostov agită apele la CSM Bucureşti! Va fi demisă Helle Thomsen? ”Continuă deciziile proaste de pe bancă. Trebuie să luăm măsuri”

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti a pierdut partida cu Rostov, scor 24-25, iar Bogdan Vasiliu, şeful secţiei de handbal de la CSM Bucureşti, a fost extrem de dezamăgit de prestaţia jucătoarelor din Capitală şi a criticat deciziile luate de banca tehnică a echipei.

Helle Thomsen şi-ar putea pierde postul, dacă ţinem cont de reacţia lui Bogdan Vasiliu la finalul jocului cu Rostov, pierdut de echipa din Bucureşti.

Din păcate, partea a doua a început foarte prost. Nu am acţionat cum trebuie din partea deciziilor luate de Rostov. Continuă pasa proastă a unor decizii venite de pe bancă. Nu e o tragedie, nu s-a schimbat nimic, dar este păcat că nu am reacţionat cum trebuie la schimbările rusoaicelor.

Trebuie să luăm măsurile care se impun. A fost clar o schimbare faţă de tot ce am jucat până acum, dar primele minute din repriza a doua nu au fost ce trebuia. Sper ca la Bucureşti să obţinem golurile necesare cu Metz pentru liniştea din retur”, a declarat Bogdan Vasiliu, preşedintele secţiei de handbal de la CSM Bucureşti.

Afla mai multe despre: vasiliuhelle thomsenhandbalcsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare